ad ld

Tuesday, January 1, 2013

Tahun Baru 2013 Hanim Imej Baru

Tahun baru 2013 dah muncul, meninggalkan 2012 dengan pelbagai kenangan pahit manis yang telah dilalui. Masa begitu cepat berlalu dari setahun ke setahun dan bermula 2013 juga Hanim melangkah ke alam sekolah rendah. Ehh rasa mcm semlm je baru tengok dia baby..huhu.


So untuk memudahkan urusan pepagi ke sekolah, Mama n Papa rasa maybe lebih baik Hanim berambut pendek skit. Luckily Hanim setuju nak potong rambut dia yg dah disimpan panjang since dia baby  lagi tu. Apa lagi terus ke salon la jawabnya, mau 2jam lebih gak nk siap semua sekali tu. Good girl la daughter mama ni, relaks je asal cantik katakan. Alahai.



Papa turut teruja tgk gegirl dia cuci rambut,' Dah besar dah daughter papa ni', katanya. Nape, mcm x caya plak kan..hehe.

Ok la uolss, Selamat Tahun Baru 2013, semoga kehidupan kita semua akan lebih baik dari segala segi di tahun ini berbanding tahun tahun yg lalu. Insya Allah.

-- From LCCT To Penang, TQ Air Asia

5 comments:

Kniedaz said...

wah..g saloon ya...seronok tu...selamat tahun baru Mama Hanim!

GreenJade said...

amboiiiii cik Hanim tiut ni..kemain berwajah baru di thn baru..

meh le tayang sket rupa baru mu itu..ehehhehe

Mama Hanim said...

Kniedaz: imej baru katakan..hehe..

Terima kasih Kniedaz.. Slmt Tahun Baru juga utk awk sekeluarga ya.

Mama Hanim said...

Greenjade: Aunty Tinie sila bagi chance la nak berimej baru ni..hehe.

Cmne, cute mcm aunty tak Hanim ni? hehe..

mun-e said...

hi kak wani.. lame x tegur sape.. post la pic ibu ngandung kembar sekeping.. hihi