ad ld

Monday, January 21, 2013

Durian Crepe Sangat Sedap Dapat Free Bertambah Sedap

Durian crepe masih menjadi menu idaman ramai terutama di hari minggu bersama keluarga kan. Makan diringi sama cekodok pisang dan milo ais memang terbaik la beb. Durian crepe mudah dapat kat sini ramai yang jual.

Alhamdulillah rezeki Hanim jugak selalu dpt makan durian crepe free coz ada officemate bisnes tu suka bagi free. Kadang2 ada gak my students yang bagi. Dapat benda sedap camni for free memang happy la kan..hehe.


Hanim tengah ambik bau dulu tu, katanya macam sayang je nak makan durian crepe ni cantik sangat la mama. Alahai.

-- Maharaja Lawak Mega 2012 Akhir Jozan Juara Raih RM500 Ribu (Gambar)

8 comments:

Kniedaz said...

uii...xjemu lagi makan DC ke? ^_^

-Sara- said...

mmg sdp kan kak! :)

A D I A said...

sedap tu sedap, tapi makan selalu muak gak. i prefer durian mentah je. yg dikomersialkan camni kurang gemar kot

GreenJade said...

hehe kebetulan..I pg td update pasal DC ni hihihi

mkn plg best..mkn free le Wani...i loikee 2 3 4 hahahaha

Mama Hanim said...

Kniedaz: durian kan antara menu fevret.. hehe..

Mama Hanim said...

Sara: tau xpe..sedap sangat kan..hihihi.

Mama Hanim said...

Adia: tak la selalu sangat, tapi adalah twice a week kot..kih3..

Mama Hanim said...

GreenJade: tu la kan, sama tajuk plak.. mcm tau2 je.. mestilah makan free best, tau xpe..hehe.