ad ld

Wednesday, January 16, 2013

Listen Let Me Speak Bawani Vs Sharifah (Video) Jom Tengok

Listen Listen Listen Let Me Speak jadi tagline femes hari ni. Kat facebook status update apa je boleh kata ada ayat ni. Contoh,' Listen listen listen hujan dah turun. Listen listen listen assignment blom siap. Hehe. Pastu kalo tengok kat youtube ada macam2 versi video Bawani vs Sharifah ni. Lagu parodi Justin Bieber pun ada..perhh. Yang 1st ni gambar, bawah tu baru video ye.


Apa agaknya yang menarik sangat pasal video ni ya? Jom tengok apa cer. Terlibat juga jerung, lembu dan kambing pun ada beb.


Best tak uollss?

-- Datuk Siti Nurhaliza Bertudung Litup Di Ulang Tahun Kelahiran Ke 34 (Gambar)
-- Facebook Waktu Pejabat Satu Bentuk Rasuah - SPRM

7 comments:

Kniedaz said...

Mmmm...takde sapa pun mencelah atau mempertahankan dia...everybody just listen listen clap clap..

ieda said...

best2 .... dan nyampah ngan si sharifah tuu .. entah ape2 .. adehhh ..
pelik manusia macam nie .. menegakkan benang yg basah .. terang2 mahasiswa dah banyak buka mata ! .. erghh dia memalukan diri dia ..

Qaseh Suhaida said...

hmmm xfaham la sudahnya jadi bahan ketawa je...

Mama Hanim said...

Kniedaz: memang lawak kan.. huhu..

Mama Hanim said...

ieda: tu la pasal.. siap dikaitnya mcm2 jenis binatang..alahai..jawab la elok2 apa salahnya kan kak.

Mama Hanim said...

Qaseh Suhaida: hehe..tau xpe.. lain ditanya lain dijwapnya kan..speaker dh yg jawap tu.

Tq sudi datang sini, ada masa n sudi sila dtg lagi ye..hehe tq.

Cho Zila said...

kat blogpun banyak ceritani tapi tak dapat tengok you tube kat pejabatni...