ad ld

Tuesday, January 22, 2013

Siakap Asam Boi Restoran Di Sayang

Siakap asam boi Restoran Di Sayang ni memang fevret Hanim la. Jadi kena masuk list gak untuk kunjungan bersama Makngah dia. Hari tu order siakap asam boi, ayam masak halia, telur dadar n sambal belacan. Memang best. Selain makanan sedap, service pun cepat kat restoran ni. Harga pun ok je, contohnya menu ni around RM50++ je.


Masa M.ngah ada memang Hanim asyik berkepit dgn dia je lah. Suka sangat Hanim. Maybe sebab siblings sebelah Papa semuanya lelaki, tu yg Hanim rapat dgn sisters Mama kot. Feminin katakan.hehe.


Senyum je Hanim dah terhidang menu fevret dia kan. Tunggu sejuk skit baru la boleh start makan, panas lagi tu..kih3.

-- Lisa Surihani Hilang RM50 Ribu Dalam Akaun Bank
-- Perodua Panggil Balik Semua Myvi Baru Ganti Lajur Stereng EPS

6 comments:

-Sara- said...

serius murahnya!

GreenJade said...

wowow besar tergodang siakap dia..sedap tu hirup kuah panas2

Mama Hanim said...

Sara: murah dan sedap.. itu ygpenting..hehe.

Mama Hanim said...

GreenJade: kuah tu mmg best.. dah try gak siakap asam limau dgn tiga rasa kat situ tapi kurang kick la, yg ni gak best..nyummy..

Kniedaz said...

kat area SP ke ni?

Mama Hanim said...

Kniedaz: area IKM SP, taman peruda. senang je nak cari kedai ni tepi jalan.