ad ld

Friday, January 25, 2013

Amanjaya Specialist Centre Routine Check Up Pregnancy

Hari ni ada routine check up kat Amanjaya Specialist Centre plak. Kandungan dah masuk Trimester ketiga ni jadual check up pun makin kerap la. Mana tak nya, pagi rabu tu ke Hospital Sultan Abdul Halim utk appoinment detailed scan, lepas tu ke Klinik Ibu dan Anak plak. Hari ni ke Amanjaya, daftar mcm biasa dan tgk org dh agak ramai maybe sbb weekend kot.


Agak cuak gak la kalo lama coz Papa kena rushing gi solat Jumaat plak kan. Tapi duduk x sampai 5 minit, nurse dh panggil nama. Wah cepat plak hari ni walaupun ada ramai yg menunggu. Seb baik dah buat appointment awal2..hehe. Doktor scan macam biasa, dua dua baby ok je. Berat normal, tumbesaran pun ok, Alhamdulillah. Lepas scan dan consultation lebih kurang 30 minit, doktor bagi tarikh datang scan 2 minggu lagi plak. Ok tq doc.

Keluar dari situ igt nak singgah Amanjaya Mall @ Cmart shopping mall yg baru beroperasi kat SP ni tapi takut lambat plak dh tengahari. Terus gi lunch je lah kat Restoran Nasi Lemak Cinta Sayang pastu baru balik umah. Rehat2 jap petang ni ada kenduri plak. Ok uolls happy weekend ye.

-- Scan My Twins Detailed Scan At Hospital Sultan Abdul Halim

4 comments:

Kniedaz said...

mesti time ni dah makin slow pergerakan...macam saya dulu...rasa tak larat nak naik tangga

mamalieyna said...

Weiii taksabr pulak nk tunggu twin keluar :-)..

Mudah2n semua bjln lancar :-)

Mama Hanim said...

Kniedaz: tu la, agak penat skit.. tapi ikut mood jugak, kadang2 rasa gagah dari biasa pun ada. Masa xde mood tu xyah citer la, rasa nak tido je..hehe.

Mama Hanim said...

mamalieyna: Amin.. terima kasih.. sabar sabar ye..hehe.