ad ld

Thursday, January 3, 2013

Sekolah Rendah Darjah 1 Hari Pertama Hanim

Dunia baru bagi Hanim masuk alam sekolah rendah dh tahun 2013. Cepat masa berlalu, dh darjah 1 rupanya my gegirl ni. Persiapan persekolahan nasib baik beli awal2 lagi bulan 12, x la kalut di saat saat akhir sekolah nk buka kan. Alhamdulillah, urusan pendaftaran selesai dgn mudah dan Hanim pun sporting ok je masuk kelas.


Kul 8.30am mula sessi pendaftaran. Ada banyak gak la form yg kena isi itu ini. Taklimat ringkas drp para guru buat kat kantin sekolah. Parents dan anak2 lps tu diminta ke kelas mengikut senarai nama yg ditampal di papan kenyataan. Tengok2 kelas Hanim kat tingkat 3, perhh tinggi tu nak naik sambil bawa twins dlm perut yg dh 7 bulan lbh ni..huhu. Alhamdulillah dgn jayanya smp ke kelas semangat nk tengok anak sekolah..hehe.


Lepas bayar yuran, diberi banyak form lagi utk diisi, dpt buku teks y dh dibalut, last year punya la tu kan. Ok gak tu, x yah balut buku dah kira settle satu keje kan..hehe. Tengok Hanim relaks je senyum2 dalam kelas, happy sgt katanya school ni ada ramai kawan. Study elok2 ye Hanim, semoga jadi anak yg solehah, berjaya di dunia dan di akhirat. Insya Allah.

-- Keputusan Peperiksaan Akhir Tahun Ini Lbh Baik Drp Tahun Lepas, Well Done Hanim
-- Lodeh Mak Lodeh Jom Menari Bersama Hanim @ Tadika Najiha 2012

3 comments:

Kniedaz said...

semoga sentiasa rajin belajar ^_^

ieda said...

sukenya hanim masuk sekolah yeee
senang ati kalau anak2 macam nie kan dik ;)

A D I A said...

eh preggy ye? with tiwns? congrats!