ad ld

Wednesday, January 23, 2013

Scan My Twins Detailed Scan At Hospital Sultan Abdul Halim

Pepagi dah check in Hospital Sultan Abdul Halim ada appointment detailed scan dgn doktor pakar OnG. Detailed scan ni lain skit dgn scan biasa coz doktor pakar akan tengok lebih teliti mengenai kandungan kita.


Proses scan juga mengambil masa agak lama around 30-40minit setiap sessi. Lenguh menunggu woo, pepun syukur dgn kemudahan yang ada compare dgn masa pregnant Hanim dulu. Alhamdulillah.

Ok uolss, nombor dah panggil tu, nanti sambung balik ok.

--  Siakap Asam Boi Restoran Di Sayang

8 comments:

@e_da said...

Tahniah... Bertuahnya dpt twins! Semoga ibu dan baby sihat2 je...

-Sara- said...

bestnya twin :)

Kniedaz said...

nanti citer ye perkembangan baby2 tu...masih lagi terasa excited walaupun dah dekat 2 tahun si twins saya hehe

mamalieyna said...

Bestnyer twin.. :-) tcare

Mama Hanim said...

@e_da: Terima kasih.. Alhamdulillah.

Mama Hanim said...

Sara: hehe.. rezeki dari Allah dapat twins.

Mama Hanim said...

Kniedaz: tu la, suka tgk telatah si twins yani n yani awak tu. cute sangat..

Mama Hanim said...

Mamalieyna: Terima kasih..hehe.