ad ld

Tuesday, May 24, 2011

Nora Elena Drama Yg Nmpk Mcm Best Je Kan

Uols makan apa hr ni? Oppss ada yg puasa ke? Ni menu makan ptg mcm biasa lah kue teow tomyam termables in SP. Call order take away je coz kalo dine in kt kedai nti lambat plak nk layan Nora Elena kan. huhu. Jalan citer tu nmpk simple tp ntah nape x tau tertarik nk follow, mybe aura adaptasi dri novel tu kot. Uols layan ke citer Nora tu ekk? Mcm best kan.


Hanim n papa dia plak mesti nasi ayam goreng rempah. Dua beranak yg mmg kipas susah mati a.k.a die hard fan ayam kan.


Ok lah selamat menjamu selera ye. Jom makan. Ptg ni jgn lupa tgk Nora Elena k..hehe.

5 comments:

Zue AnnaLeeya said...

bkn mcm sedap tau... tp mmg sedappppp....
akak dah jatuh cintan cintun kt seth tan tuh... hahaha...

diana said...

saya layan sekali je drama tu..
tak sempat..:p

saya puasa!!

ieda said...

aah drama tu sedap :)

ije said...

waa.. hanim dah besar. almost a year ije x lyn blog.. =) jenguk sekejap2 je. ehe.

A.I.N said...

saye xminat aaron aziz, jd otometik xminta drama tuh...he3...