ad ld

Thursday, May 19, 2011

Biskut Di Malam Hari Guru

As salam semua. Ni nk cer semangat hari guru, better late than never kan. 15hb tu dh ramai students yg wish utk mama kt ofis, ada yg bg bunga la, coklat, kad, kain telekung sembahyang pn ada. Thanks utk all my student ye. Igt jugak kt lecturer dorg rupanya. Hopefully uols dpt result exam yg terbaik n terus sukses dlm next semester ok.

Blk keje ptg tu feel berbunga lbh skit, maklum la dpt hadiah kan..hehe. Pastu mcm biasa la Hanim nk gi tesco, tup2 dtg idea nk bt biskut corn flake utk cikgu tadika my Hanim. Terus beli apa yg patut, blk umah nk main masak2 la.


Mlm tu sambil layan Mentor bleh gak kunyah2 benda ni. Lps tu siap2 isi dlm bekas n tampal sepatah dua kata utk cikgu.


Pagi 16hb tu senyum meleret je lah cik Hanim ni dlm kete x sabar nk wish n bg biskut utk cikgu2 dia kt tadika tu. Belajar pandai pandai ye sayang, be good girl ok.

6 comments:

SyidaGorjes said...

hamboi, besar bekas biskut tu.kenyang chegu!

Ena said...

untung lah hanim sbb mamanya juga meraikannya.. dapat macam2 dari students..

tengah pk nak masak apa utk dibawa si kakak utk majlis sambutan disekolahnya esok..

zaidah said...

untungnyer cikgu hanim dapat biskut....rajin mama buatkan...

diana said...

rajin nye ibu2 sekarang..kan??
ramai betul blog ibu2 yang saya tengok siapkan hadiah untuk hari guru..
best nye..
tak sabar nak tunggu maisara masuk sekolah..

makdara TERdiva said...

skrg turn anak2 plak bg hadiah kat cikgu memasing :)

ieda said...

wah2 untung cikgu hanim , dpt buah tangan dari ibunya sendiri .. kalau akak punn senyumm je :)