ad ld

Monday, May 23, 2011

Ferrero Rocher Mmg Sedap, Dpt Free Lg La Sedap Kan

As salam semua. Blog ni skang asal weekend je sunyi xde n3, x bleh jadi ni lbh2 lg masa ada BE rugi la kan. huhu. Ni nk cer skit psl hadiah drp 1 of  my student sempena Hari Guru last week. Dpt Ferrero Rocher, pek 30 biji perhhh sgt mables. Thanks ye.


Blk keje ptg tu Hanim tgk senyum je dia,' Wow mama beli coklat byk, bestnya'. Dlm kete pn dia dh belasah 2-3 ketul blom sempat smp umah.


Pagi td tgk ada baki 5 biji je lg, stok dh nk abis tu, ada sesape nk bagi free lg tak? hehe.

10 comments:

zaidah said...

coklat tu memang sdap dimakan...walaupun agak mahal...

SyidaGorjes said...

semua yg free itu sedap!

Bionic women said...

baru nak mintak skit..hehehhe..

mamalieyna said...

waaaa nikmatnye...dpt free lak tu..hee~

etiey.com© said...

sedapnya... dpt free lglah best kan....

♥MiZz-siHa♥ said...

mmg best coklat nie...superb...

kakchik@ella said...

cokelat ni feveret anak bujang kc. hihihi

diana said...

kenapa entah saya kurang suka coklat.bila masuk dalam mulut je saya tak tahan coklat ni melalui tekak saya..
rasa macam nak pecah..
makan sikit2 boleh..
gigit sikit2 je..
saya rasa kalau sebijik ferrero tu ambik masa 2,3 jam jugak la nak habis..

NUNU EERA said...

my feberet ni.. ;)

ieda said...

ermmmm sedap2 ... nyaman dan sedappp di tekak nie .. lebih2 lagi free kan :))