ad ld

Wednesday, May 18, 2011

Dptkan Kupon McChicken Buy 1 Free 1, Terbaik Punya

As salam semua. Uols dh makan? Pg td dlm kul 11 dh on blog igt nk bt new n3, pastu tgk cik puan Nieza post McD McChicken free hr ni. Perhhh, menggoda btul tu, then tetiba my hubby call, 'Syg, jom kenduri McChicken hr ni, beli 1 free 1. See u in 20 minute'. Mama jwb ok je lah.

Pastu hubby smp, terus gi McD Central Square, line clear beb blom start Q. Apa lg order je,' McChicken ala carte 3'. Maka ini lah hasilnya. Beli 3 Free 3 walawehh..sgt mables.

Tgk tu, snap dgn kupon skali, bukan slalu dpt free cmtu kan..hehe.


Uols still blom terlambat, cepat2 terjah McD hr ni sbb kupon valid 18 May 2011 11am-12 midnight ok. Have fun, jom kenduri McChicken..Nyam nyam. Mama dh makan, jgn jeles ok..kih3.

-- (Gambar) Kaki Jasmin Hamid Melecur Teruk Kena Air Panas

13 comments:

Hafizah Mohamad said...

sedapnya...malam ni boleh la pi beli...buy 2 free 2...he he he cukup la untuk 4 beranak....save bajet...=)

ieda said...

dik beli satu free satu utk satu ticket je ke .. ke mcm mana ??

diana said...

wah..
teringin jugak ni..
tapi mcd jauh la..
kat rumah saya ni kfc je ada 2,3 ..
tapi tak de pun buat promosi..
hahhha..
mcd jauh..kat seberang jaya nun..
huhu...

Mama Hanim said...

Hafizah Mohamad: mmg sedap. dh makan td, baki tu ptg ni plak..hehe.

Tq sudi dtg sini.

Bionic women said...

kupon tu amik maner mama hanim????

Mama Hanim said...

ieda: ye kak, 1 kupon utk 1 belian. tp guna kupon fotostat byk2 pn bleh, saya guna td.

k.ieda bw je kupon byk2, bleh la borong nti..best hehe.

Mama Hanim said...

diana: ohh cmtu ekk. saya pn seb baik je McD dekat dgn ofis, tp kena tgk masa gak, parking penuh.

xpe2, maybe ada rezeki diana len kali plak kan..

baincardin said...

waaah....hari ni boleh melantak burger puas²! tenkiuuuu...:)

Mama Hanim said...

Eily: print kt blog ni pn bleh, tp eily setting besar skit b4 print takut kecik sgt.

pastu kalo nk byk, eily fotostat je kupon tu. Valid sbb td saya dh guna beli pagi td.

Ena said...

nasib baik semalam baru je makan.. :D

Lizan said...

mana boleh tak jeles, kena lah jeles... kita takde kupon. ni ..hihi

mamalieyna said...

salam terjah..huu lama tak jengah sini..sowi..

wooo mmg kenduri betoi ni..manyak tuu...beli 3 free 3...

etiey.com© said...

alhamdulillah rezeki