ad ld

Tuesday, May 10, 2011

Cek Nuffnang Dh Tiba, Duit Masyukkk Lagi Alhamdulillah

Assalamualaikum. Last week smp je depan rumah dri kampung, tgk ada envelope dlm peti surat. Dh agak dh sbb mmg sblm ni 3 bulan berturut smp minggu pertama setiap bulan cmtu.

Alhamdulillah rezeki dtg lagi, walau x byk mana tp kira lepas lah servis Mr Perd blk kg. Kira ok la kan dpt hasil sambil isi masa layan blog dgn kawan2 di alam maya.

Akibat asyik on off je layan blog lately, 'hasil' agak slow 2-3 minggu lps tp nk bt cmne kan kerja ofis perlu diutamakan. Update pn dh selang seli je, komen x berjawab n blogwalking pn ciput. Pepun terima kasih pd uols yg still sudi dtg sini. Maybe komen x dan jwb tp lawatan balas akan diusahakan..hehe..Tq2.

-- Pelakon Aimi Jarr Meninggal Dunia
-- Karimah Mati Ditikam Tunang Di Bukit Mertajam P Pinang
-- (Gambar) Mayat Gadis Kemalangan Viva Dan Lori Tangki Minyak Di Kg Gerai Besut Terengganu
-- (Gambar) Pertunangan Ally Iskandar TV3 Dan Aishah Zainal Naib Juara Gadis Melayu Musim Pertama

11 comments:

Kancilbiru said...

ok bila nak belanja ni? ekekeke

diana said...

wah..
boleh buat kontest dah ni..
hahahah

Mamamya said...

alhamdulillah....murah rezeki hanim...:D

Nieza Ishak said...

masyukkkkkkkkkkkkkk ;)

ohcikgu said...

wah, tahniah. Bukan senang tu nak dapat check dari nuffnang. :)

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

wah mesti banyak punyer masyuk tahniah k

Lelord said...

tahniah2

etiey.com© said...

wah best! tahniah... rejerki rejeki

Bionic women said...

banyak ler tu dari org yg x pernah dapat cashout cam i ni hah...haha

mamalieyna said...

waaa masyuk saja la dia..hehe..tahniah..jeles ni jeles...hehe..

♥MiZz-siHa♥ said...

waa..masyuk la..