ad ld

Thursday, May 12, 2011

Perhatian! Sape Pandai Bodek Dia Dpt Lebih!!!!

Lagi cer masa blk Kelantan. Nasib uols la asik kena sogok citer back dated je this week. Ni satu lg kalo uols gi Kelate, try singgah kedai ni n tgk apa2 yg berkenan.

Ada keropok lekor, kepok keping yg sira or biasa, sos cicah n budu pn wajib la ada.hehe. Dri KB nk blk K.L or ke utara biasanya uols akan lalu depan kedai ni. Maybe Eily Bionic Women   pn tahu kot coz x jauh dgn Ketereh jajahan takluk dia tu bila blk kg kan.




Ni lah hasil rembatan, antara stok buah tangan utk kengkawans ofis n jiran tetangga bila blk kg. At least dpt sorg satu tp yg pandai bodek biasanya dpt lbh skit la.kih3.. Kira aci la kan.

-- Suami Dakwa Saida Angau, Terbaca SMS 'Sayang' Pada Telefon

9 comments:

Nieza Ishak said...

uwaaa nak kepok gete 1 .... ;)

Ena said...

ena punye rada tak? ahaks..

sejak bila plak berjiran kan.. keh keh keh.. grau je kak.. :D

diana said...

nak yang belum siap goreng..:)

Bionic women said...

walaupun jajahan ambo tere tu, tpi x pernah weh gi keda nih..kena gi terjah balik nnti, nnti ore kata darak pulok..hahaha

skala beli keropok atas kedai tere tu jah..huhu..sadis

GreenJade said...

err alemak kalu tau sejak kuar perut mak lg ambo bodek demo slalu2 ekekeke


err lapa kepok gete lah

ieda said...

haaa mak dan anak2 akak suke nie :)

yatie chomeyl said...

x rjin gi lg kedai ni . sekalo beli kepok atas pasar kota bharu jah

SyidaGorjes said...

kopok tu sedap!kita suka!

Lizan said...

saya pun kalau balik kb borong segala keropok stock cukup sampai time balik sekali lagi..