ad ld

Friday, February 18, 2011

Jumpa Luna Kat Tesco..

Hari ni kan Jumaat, hari melawat tesco bg Hanim.. Dh selesai sessi pagi td..huhu.. Ptg ni jap lg ada acara lompat2 kt court badminton plak event my students yg handle.. Kena lah join gak, tanda sokongan drp lecturer dorg kan.. Nak bawak Hanim skali, ramai students yg suka dgn dia tp klu setakat baik coz nk bodek dpt markah lebih sori lah, x layan punya..kui3..



Tgk tu.. Siap berdiri atas tu, seb baik Luna pink tu pusing slow2 je.. Alahai Hanim..

-- Luna tu nama gajah tu la beb, kan dlm CD Cerita Gajah Biru nama Luna yg kaler pink, bukan luna maya k..hehe..

2 comments:

TuYa said...

alahai..comelnya Luna tu..
org dewasa buleh naik x kak?heheheh..
tingin la..

GreenJade said...

suspen jek..igt betul2 la jupe luna maya tadik :p

mama x join ke pusing2 ngn Luna tuh ehehe