ad ld

Wednesday, February 16, 2011

Bila Hanim Berkenan Tgk High Heel, Mama Pn Nk Jugak La

Dh Rabu pn hr ni, cepat je masa. Lusa dh cuti lg, utk Kedah la kan..hehe. Ni nak cer xtvt my gegirl lg. Asal cuti je, dia lah yg jd program manager.

Pagi tu msa sama2 dgn dia kemas skit2 dpn umah, Hanim mula 'berpantun',' Semlm kt umah mok, aunty Tini (anak pengasuh) bli shoe bru, Cantik mama. Mama dh lama x bli shoe bru kan. - Terkedu dibuatnya, papa dia duk basuh kete pn spontan cegilkan mata..huhu.

Then saja nak hanginkan papa dia,' Btul kan, dh lma mama x bli new shoe, nk bli kt mna ye? Pastu kuarlah ayat power Hanim,' Jom la kita gi ronda2, tgk shoe mama. Kui3, papa dia dh senyum pahit daa.


Maka hasilnya.. Taraaaa.. I like itttt.. hehe.. T-shirt hijau tu utk Hanim n Darwish (cucu mok), Stefeno tu kasut Hanim yg dia pegang kt picca 1st tu, Vincci of course la utk mama kan. Xde apa2 ke utk papa? Asal anak bini happy pn dh ok katanya. Oppss, ikhlas ke paksa rela tu papa? Redha je lah..kih3..

- Indahnya hr ni berkasut baru kt ofis..la la la..

12 comments:

BIONIC WOMEN said...

Dhiya skang ni suka benor masuk kedai kasut dewasa..plak tu ada jer yg dia berkanan. dia kata kasut budak2 tu x vantik..hahaha..agak2 ler kan..

Mama Hanim said...

hehe.. tu la kan anak2 skang ni. dh pandai mcm2..
Hanim skang ni asyik suka pakai kasut mama dia.. lucu je tgk.. Dhiya pn bleh join skali la pasni..

ieda said...

alor2 soo sweet .. tapi hanim x leh pakai yg tinggi tauu .. nanti sakit kaki :)

♥mama eza♥ said...

so cute..bestnyer biler hanim bg hint kat ayah die..hahaha

mamalieyna said...

hahaha...pandai betul hanim ye..dgn mama2 sekali dpt habuan, redha je lah si papa..ekeke..

SyidaGorjes said...

nasib baik aqid boy,tak payah belikan high heels.

Mama Hanim said...

k.ieda: skang ni hanim belasah je pakai tu.. best bunyi tup tap tup tap katanya..huhu..

Mama Hanim said...

mama eza: tu lah anak bapak..kui3..

Mama Hanim said...

mamalieyna: kdg2 x larat nk layan mulut dia, tp bila dpt habuan skali best gak..hehe..

Mama Hanim said...

SyidaGorjes: aqid boy, kumpul koleksi otomen kan..

Ena said...

HEHEH.. PANDAI HANIM.. MAMA PUN LEH MERASA SEKALI.. LALALA.. :d

GreenJade said...

wahwahwah manisnye Hanim berpantun..sure mama paling hepi bile papa menjawab pantun itu hehehehe

errr..lawo segak kak Wani hari ni berkasut baru..ade bau kedai lg yu ekekeke