ad ld

Tuesday, February 22, 2011

Udang Celup Tepung, Ayam Masak Halia, Kue Teow Tomyam Itu Sgt Mablesss

Uols kenyang lg ke dgn lunch td? Or dh lapar semula? Meh tgk sini kot2 nak cari idea nak masak kt umah atau masak tunjuk2 kt kedai utk ptg ni plak..hehe..

Ekceli ni acara ptg semlm, blk keje plan nak masak abiskan stok dlm fridge, tp Hanim request nak makan udang katanya.

Terus ke Restoran Cinta Sayang, mmg tmpt fevret lah masakan ala Thai kt sini. Ok ni kue teow tomyam utk mama.

2nd picca tu ayam masak halia papa punya.

3rd picca tu lah fevret Hanim, udang goreng celup tepung. Mmg sedap, smpt la mama cilok satu, yg lain semua Hanim makan..huhu..


Tgk tu, senyum je hanim bila semua menu dh sampai.. Mmg makan baik punya lah anak mama nih..hehe.. Jom2 makan..

5 comments:

Ena said...

sedpanya... lapor ler plak..

Dda Ly said...

awawawa sedapnye tuhh...huhu

meh singgah umah..
http://laydie-dda.blogspot.com

keep in touch yeee..♥♥

apisv2 said...

slm perkenalan,
dtg dr blog abg ben;D

blog apisv2

kzai said...

salam ziarah hanim...mcm2 info kt sini..akak suka gak cuci mata dan baca info semasa..

GreenJade said...

owh baru nk mntk seketui kat HAnim uhuhu