ad ld

Monday, February 21, 2011

Burger McChicken Ditukar Nama Crabby Petty? Sejak Bila?

Pagi Jumaat tu kuar meronda as usual. Hanim duk layan menan kt tesco smp x perasan dh kul 12.15pm. Terus turun nak blk, pastu lalu depan Central Square jln slow la plak, Hanim kat seat belakang dh bunyi,' Nak makan kat McD boleh tak Mama?' Papa dia jwb,' X bleh la syg, papa nak gi masjid plak hr ni kan Friday. Kita take away je lah k'. Nak tau Hanim jwb apa? 'Baik Mr Crab, bestnya Crabby Petty'. Kih3, cmni lah pengaruh tv cer Spongebob..huhu.. Suka hati dia je kan..


Posing dlu dgn 'Crabby Petty' a.k.a McChicken sblm makan ye..Nyam nyam..

-- Jgn marah k, tu Hanim yg bagi nama.. McChicken tetap spt biasa..kui3..

6 comments:

nuriz said...

hari ni banyak pulak blog sy nampak mc d..tergoda betui

Citarasa Rinduan said...

ler...ayu dah percaya bulat2...
netuah si hanim nie..tukar2 nama..hahhahaha

anty ayu tertipu

SyidaGorjes said...

gebussssssssss btol pipi mrs crab ni.hehehehe

CatlinaFly said...

kreatif nye hanim!bijak bijak hehehe..ingatkan betul ada crabby patty kat mcd!hihi

✿etiey erywan✿ said...

sedappp.. follow hmmm

GreenJade said...

hahaha..bak kata wondepet..ape yg penting...kejesamaaaaa..!!

ade2 aje keletah anok dara sunti mama nih..meh nk cobit2 pp mmbam dia..eii geramm gerammmm