ad ld

Thursday, February 17, 2011

Coklat Cadbury Itu Sgt Sedap.. Yummy..

Ptg2 cmni pekena laksa ke, cucur udang or pisang goreng mesti sedap kan. Perhh mesti bau semerbak dlm ofis..huhu. Makan sedap tp nk turun gi beli tu kureng skit, padahal turun lif pastu jln bukannya jauh pn. Bukan malas cuma kt luar tu panas sgt skang ni, lgpn e-con waktu ni sgt nyaman rasanya..kui3 baik nyer alasan kan..


Nmpknya makan coklat je lah, ada lbh yg kecik semlm, coz yg besar tu Hanim dh selamat makan. Beli 1 besar percuma 1 kecik. Kata org makan byk coklat gemuk kan, setengah pendapat baik utk bt rasa tenang.


-- Ye lah, mmg tenang lps makan coklat, coz selagi x makan asik tya,' Mama bila bleh makan coklat atas meja tu? huhuhu...

7 comments:

A.I said...

Sama la ngan aku. tingin nk mkn kopok lekor. tp malas nk turun bawah beli. hohoho...

BIONIC WOMEN said...

Eily akan cari coklat masa period, xtau ler naper kalau dpat coklat masa period ase macam boleh control rasa sakit senggugut tuh. so mungkin betul ler leh tenang kot. Kalau x xder rasa lak nak makan coklat..hehe

mamasya said...

Salam

Yummmmm nengok Hanim kunyah coklat bar tu..auntie mintak sikit boleh.....
kat rumahpun kalau coklat berebut..semua suka, tp kalau coklat ada inti nut anak2 tak suka. Mamanya yg kena makan nut...

Gimi said...

Yep mama...bila nak makan coklat atas meja tu? huhu

ieda said...

aduhh x tahan tgk choc tuuu ..
aunty nak sikitttt :))

GreenJade said...

errr makan cekelat sambil isap botol susu ke mama? kempius nih

kah3 (smbil buat muke kempius)

mamalieyna said...

Hanim..nak join sama bleh..auntie pun suka..sbb tu bumbum gak..hehe..~