ad ld

Monday, February 7, 2011

Patutlah Wujud Pepatah Bodoh X Bleh Diajar, Cerdik X Bleh Ditumpang

Salam.. Penat bru smp dri kb pn x hilang lg nih, pepun Alhamdulillah slmt segalanya. Mmg catat rekod lbh 6jam KB-SP ptg semlm. X penah lg jln jam cmtu, semua gara2 giler ramai yg benti kt Bukit Bunga shopping2, parking suka hati je x kira block jln org lain till jd satu lorong.

Bila dh jd cmtu, ramai lah jd hero selamba beruk je potong Q dri kiri. Kesian gak tgk mereka coz nmpk mcm belajar tinggi, pakai kete besar2 tp bab perangai out skit la..huhu..

Dekat nk smp area Grik, traffic jd bumper to bumper lg, mula2 tu heran nape area bukit pn bleh slow cmtu, rupanya ada yg bongok ramai2 benti kt tepi jalan turun amik gambar gajah.

Agak2 la wei, igt dlm zoo ke? Dh la jln sempit, kete byk cmtu pn kau sempat lg ye. Mmg jenis penting diri sndri. Klu gajah2 tu kejar kau, bru la tahu cukup tanah ke tak kau lari pastu..

Sori lah beb, hri ni jd moody skit bila igt semua tu.. uhuk.. Uols cmne plak, kenyang ke makan jam semlm?

-- Gambar Persandingan Bienda Dan Boy Di Ideal Convention Centre
-- (Gambar) Maya Karin, Yusry KRU Tgk Wayang Bersama Di GSC Midvalley 
-- Norman Hakim: Kami Sarapan Pagi, Bukan Duduk Serumah 
-- Maizawati Bekas Isteri Akhil Hayy Kemalangan Di Ipoh, Patah Tangan, Jalani Pembedahan, Kandungan Selamat 

10 comments:

Kancilbiru said...

ok jangan marah eh nanti kena jual..ekekee

Shiela Latif said...

seploh jam duk dalam keta jammed kat lebuhraya utara...pasai gajah ka yang buat jammed tue??

Mama Hanim said...

KB: bru lps pekena laksa, terus cool..hehe..

Mama Hanim said...

Shiela Latif: perhh 10 jam lg lama tu..
Gajah 3-4 ekor duk makan kt tepi jln, tp ramai yg benti tgk.. Bt mcm ada show plak..huhu..

makdara TERdiva said...

semalam trafic dari bidor tu slim river pun selow bangat! dengan a/cond kete yg rosak! grrrrrrr

dah macam duduk dalam sauna..

SyidaGorjes said...

sabar mama hanim oiiii.
semalam kita balik dari melaka around pkl 10.30am sampai kl pkl 12pm.alhamdulillah tak jem.

Zue AnnaLeeya said...

sabo erk... mmg susah klu jenis tak mkn saman org kata... pentingkan dri sdiri jer... klu akak pon bengang...

Madam Amie said...

hahahahhaha sabar kak sabar....

GreenJade said...

jgn marah2 nnti ilang cun ihiks

demo tuh mmg dasar x skolah..elok ketok2 kuat2 tapak kasut kat kepala demo2 brengset tuh hehehe

Ena said...

pakat tengok gajah plak yeh!.. hoho..