ad ld

Tuesday, November 27, 2012

Lodeh Mak Lodeh Jom Menari Bersama Hanim @ Tadika Najiha 2012

Mulanya mmg x sangka Hanim akan terlibat dlm persembahan Majlis Penyampaian Sijil dan Hadiah Tadika Najiha 2012 ni. Tahun lps 2011 Hanim terpilih utk persembahan Nasyid, tahun ni utk tarian Lodeh Mak Lodeh plak. Byk improvement yg dicapai Hanim hasil 2tahun tadika kt situ. Selain dpt kuasai asas membaca menulis rumi dan jawi, teknik komunikasi dan pergaulan juga semakin baik. Alhamdulillah. 


Sebaik abis final exam, cikgu buat pemilihan murid utk persembahan di majlis akhir tahun ni. Lebih krg 3 minggu gak Hanim training. Blk umah ptg tiap hari mitak nk tgk youtube dlm tab coz cikgu dia ajar step by step dgn youtube kt sekolah. Practice make perfect katakan..hehe.


Tiba hari besar tu, agak berdebar gak la Mama Papa tnggu gegirl ni performed. Lepas acara penyampaian sijil dan hadiah utk murid cemerlang, persembahan dimulakan. En Ery kata dia akan buat video, Mama plak snap gambar ye.


Happy sgt tgk Hanim dpt performed dgn baik, mmg parents pun suka n kagum dgn teknik para cikgu dpt latih murid buat cmtu. Tahniah untuk semua yang terlibat kan.

-- Keputusan Peperiksaan Akhir Tahun Ini Lbh Baik Drp Tahun Lepas, Well Done Hanim

2 comments:

Mamamya said...

mmg comel tgk persembahan anak2 ni kan.. :)

Mama Hanim said...

Mamamya: tu la, seronok tgk dorang pandai buat persembahan macam macam ada kan.