ad ld

Friday, November 9, 2012

Keputusan Peperiksaan Akhir Tahun Ini Lbh Baik Drp Tahun Lepas, Well Done Hanim

Alhamdulillah Hanim berjaya tingkatkan pencapaiannya tahun ini, dgn result final exam yg lbh baik compare dgn tahun lepas. Balik dri sekolah, Hanim terus tanya,' Mama n papa happy tak kalau Hanim dpt result bagus? (Sambil serah buku rekodnya). Papanya jawab,' Mestilah happy sayang'. Dan hasilnya. 5 subjek dapat 100 markah, 1 subjek dpt 91 markah dan lbh baik drp result penggal 1. Katanya cikgu cakap tahniah, nanti dpt hadiah di hari konvo.


Memang menitis gak la air mata mama setitis dua spontan masa tu..hehe. Happy sangat tengok hasil Hanim ke tadika dah dpt kuasai ilmu asas. Tahniah my dear Hanim, i'm proud of u. Tahniah n terima kasih juga utk Tadika Najihah atas ilmu dan didikan yg diberikan. Satu team pengurusan yg baik dlm membentuk sahsiah permulaan utk kanak kanak.


Ada juga kawan yg bgtau, x puas hati dgn tadika anak dorg coz si anaknya masih x tau baca or menulis even kenal ABC pun x abis walhal yuran mahal. Kdg2 balik umah siap ada biru lebam sana sini lagi, pasir dlm baju la pastu tanya cikgu plak x tahu. So dorg decide nak tukar masuk Tadika Najihah for the next year la plak.


Hari ni hari terakhir Hanim pakai baju tadika ni, next year dh masuk sekolah rendah pakai baju seragam baru la kan. Dah besar gegirl mama ni, semoga segalanya terbaik dan sempurna utk Hanim. Amin.

-- Keputusan Peperiksaan Akhir Tahun, Berjaya Ke Hanim?

6 comments:

etiey.com said...

Eii dh besar. Dah masuk skolah rendah

Kniedaz said...

Tahniah atas kecemerlangan Hanim..semoga terus usaha untuk sekolah rendah pula.. ^_^

Sharifah Nadzarah said...

TAHNIAH HANIM GOOD GIL...RASANYA DULU KECIK JER KAN..DAH NAK SKOLAH RENDAH DAH...CEPANYE MASA BERLALU

Mama Hanim said...

etiey: dh 6thn dh, masuk sekolah rendah plak..rasa mcm baru je tgk hanim masa baby..hehe..

Mama Hanim said...

Kniedaz: Terima kasih.. Insya Allah, akan teruskan usaha..

Mama Hanim said...

Sharifah Nadzarah: Terima kasih.. tu la kan, cepat masa berlalu.. duk layan dia mcm kecik lagi, hehe..