ad ld

Friday, November 23, 2012

D King Mee Udang Banjir Sg Petani

D'King Mee Udang mmg femes di Sungai Petani. Makanan sedap dan murah plak tu. Tempat pun agak selesa. Selain mee udang, masakan panas lain pun ada macam tomyam, nasi goreng, makanan laut bakar. Service agak cepat tapi depend jugak pergi waktu mana. Petang till senja biasa je tapi bila lps kul 8mlm mmg full. Parking pun senang siap ada org jaga trafik.


Cik Hanim punya fevret ni mee udang dan jus epal..yummy..


Harga semangkuk besar mee udang ni RM16.20 untuk dua orang makan. Murah x uolss? Kata je utk dua orang tapi kuantiti byk utk 4 org pun boleh.


Tunggu apa lagi, jom makan uolss..hehe.

-- Jom Naik Bot Di Tasik Shah Alam, Nice View
-- Gamat Langkawi Di Nusantara Maju

3 comments:

Kniedaz said...

Sedapnya mee tu..terliur tengok

Kuman Chaos said...

memang sedap... aku dah p makan hari rabu lepas.. insyallah aku buat entry esok.. yg jaga parking tu nama Pak Su...

kumanx.blogspot.com

Syida said...

sgt sedap tapi keadaan geografi yg jauh sob sobsob