ad ld

Wednesday, November 21, 2012

Durian Crepe Tengok Sedap Makan Lagi Sedap

Durian crepe dh cetus fenomena kan, kat mana2 pun heboh pasal durian crepe ni kan. Kursus or kelas nk belajar buat benda ni cost RM200-300 woo jgn x tau beb. Alhamdulillah dh ada rezeki merasa durian crepe ni, tp makan x la byk sangat coz doktor dh nasihat jaga pemakanan semasa tempoh pregnancy ni. Rasanya? Mestilah superb maklum lah durian kan yg jadi bahan utamanya.


Ada sorang kawan yg buat bisnes durian crepe ni katanya sales cecah RM1k sehari skang ni. Perhhh mmg kencang la masyukkk tu kan. Ok uolss jom layan durian crepe ni, yummy..

-- Dean Homestay Tersingkir Masterchef Malaysia 2 Di Cameron Highlands
-- Siakap Asam Boi Dan Udang Celup Tepung Mmg Best

11 comments:

Hafiz Md said...

ooo...inilah rupanya crepe durian yg ramai sebut2kan...kulit luar tu ape ek?

teringin jugak nak rasa...hehe

JaSSNaNi said...

dasyat benor penangan DC skrg ni kan.. sampai cecah 1k tu.. rezeki bukan selalu datang kan.. alhamdullillah.. bila dia ada..

Kniedaz said...

Kawan saya pun dok jual mmg laku giler...nasib saya tak suka durian so takla terjebak membelinya hehehe

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

haah, disebabkn fenomena nilah kite kemaruk nk try rasa jugak..
pastu sbb nk mkn manyak, try buat seniri crepe doyan ni..
1k sari tu.. mashyukkk!

Adyshariz said...

baru nk belajar buat sendiri,,ni fenomena durian crepe skrg.. mmg superb

Mama Hanim said...

Hafiz Md: kulit luar tu gandum kot..hehe. Tq sudi dtg blog saya.

Mama Hanim said...

Jassnani: tu la kan, penangan hebat.. kawan tu siap amik cuti coz nak penuhi tempahan..rezeki2..

Mama Hanim said...

Kniedaz: mana2 pun femes kan durian crepe ni skang, ramai dpt buat duit senang2 je..

Mama Hanim said...

Leily Ummi Alya Husna: dpt rasa skit pun jadi lah, amik syarat katakan..hehe. tp mmg best, sbb tu jadi fenomena kot. sape yg buat bisnes tu laju je duit masyukk kan..

Mama Hanim said...

Adyshariz: best tu buat sendiri, sesedap rasa kan.. dpt jugak tambah ilmu selain utk kepuasan diri.. durian crepe punya pukulan..hehe..

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

belum pernah try..tapi ramai komen sgt sedap..harus cuba ni