ad ld

Tuesday, November 20, 2012

Pantai Cenang Langkawi @ Cuti Cuti Langkawi

Pantai Cenang Langkawi ni mmg best, pasir memutih dan air laut yg tenang. View yg sangat memberikan ketenangan gitu. Cantik kan.


Posing dulu sebelum turun main pasir..hehe.


Jet ski, banana boat, parasailing n many more ada kat sini. Siap duit je boleh main macam macam. Kalo tepi pantai dekat area hotel-hotel, ada pakej 'cuci mata' sekali. Ramai berjemur kat situ..huhu.

-- Idaman Suri Langkawi Tempat Terapi Terbaik

10 comments:

Kniedaz said...

Seronoknya!

JaSSNaNi said...

best makan angin kat pantai... :D

Mama Hanim said...

Kniedaz: mmg seronok kat situ.. rasa mcm x puas je rehat situ..

Mama Hanim said...

jassnani: hehe.. best2, dpt lepak dgn family mmg tpmt yg menarik kat situ..

ieda said...

pantai chenang nie cantik kan ..
akak x pernah sampai lagi tau ;)

Mama Hanim said...

ieda: pantai ni mmg cantik kak.. mesti seronok zahrien n family akak lepak situ..jom2..

Cho Zila said...

nasib akak baru lagi gi sini.. duk hotel tepi pantaituler.. mmg kalau gi langkawi kena duk kat sini semalam baru feel duk kat pulau... suka.. suka.. suka langkawi..

Mama Hanim said...

Cho Zila: betul tu kak..hehe.. view sgt menarik, hotel pun byk area tu kan.. Under water world pun dekat je.. Langkawi mmg best. .

etiey.com said...

Bestnya coti coti sekolah jalan jalan kan

Mama Hanim said...

etiey: betul tu, best dpt luangkan masa bersama family kan..