ad ld

Tuesday, July 12, 2011

Jom Naik Bot Di Tasik Shah Alam, Nice View

Smbg cer naik bot plak. Duduk dulu, bot gerak jap lagi ye. Baju merah depan Hanim tu singkat la plak, seb baik blom bln puasa kata papa, kalo tak free je 'kurus puasa'.huhu.



Relaks je gegirl mama ni atas bot, teruja la tu. Pic 2 tu background Quality Hotel kalo x silap.


Pic 4 tu berbackground Masjid Shah Alam. Rasa syahdu je tgk, cantik kan. Pic 5 plak ready nk lalu bwh bridge depan tu. Pic 6 view restoran terapung apa nama ntah lupa daa.



Byk lg pic tp x larat nk upload, bot round Tasik Shah Alam tu lbh kurang 25minit kot, lama gak tu kan. Picca last, Hanim cakap best sgt naik bot cmni, bila plak kita nk naik lagi. Sabar je lah keletah gegirl mama ni. Xpe sayang nti kita dtg lagi ok.

17 comments:

Intan & The Boys said...

seronok betul hanim. brape rm tu nak naik bot tu ye?

zaidah said...

seronoknyer jejalan ade wayang free plak tu...hehehe....bape tiketnyer nie mama

GreenJade said...

haaa da nmpk rstoran terapung tuh..? kt situ le auntie nk bw Hanim makan ABC tau hehehe

Lizan said...

lama gak 25min tu, kira puas jugaklah cuci mata tengok bngunan ek, baik jer hanim duk diam2

Bionic women said...

alamak hanim, unty yg duk dekat ni pun x pernah ag naik bot kat situ..hahahha..malu2

Mamasya said...

Assalammualaikum Mamahanim

Budak2 mmg seronok dpt naik bot...tak bosan pusing2 sambil nengok pemandangan.
Nanti Hanim ajak lagi ibu naik bot ya....

Citarasa Rinduan said...

suka sangat2 view disana..

hanim sure insan yang paling happy kan?

Mama Hanim said...

Intan: hehe mmg seronok. ooh tiket rm5 utk dewasa, rm3 utk kanak2. boleh try, best tau.

Mama Hanim said...

Zaidah: tu la pasal..huhu.. rm5 dewasa, rm3 kanak2.

Mama Hanim said...

GreenJade: oohh tu ye auntie, xpe2 len kali hanim gi shah alam kita dating situ ye..hehe..

Mama Hanim said...

Lizan: betul tu, cukup satu round ronda tasik tu. best2.

Mama Hanim said...

Bionic women: tu kena bw dhiya naik bot tu eily, gerenti dhiya suka ajak plak pastu..hehe.

Mama Hanim said...

Mamasya: Waalaikumusalam.
betul tu mamasya, mmg seronok budak2 naik bot cmtu, mak bapak budak pn suka gak..hehe.

Mama Hanim said...

Citarasa Rinduan: mmg view sgt cantik kan, sejuk je tgk.

Hanim suka sgt la, asyik tya bila nk naik lg.

ieda said...

bila naik bot nie .. teringat akak dan family ke mines .. masa tu kami pun naik boot .. cantik permandangan di sana .. :) ermm nanti ke selangor leh lahh naik menyusuri taseik shah alam nie :)

aizamia3 said...

biasa pergi pun tak pernah naik2 bot tu.. nak goda en. suamiler macam ni.. hikhikhik..

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

Betul tu... sapa-sapa kalau ada masa terluang tu... bawak la anak-anak jalan-jalan kat tasik Shah Alam tu... Naik bot, pusing-pusing tasik... memang best tau... Tak laa mahal sangat kalau nak dicompare naik bot kat Tasik Putrajaya tuu