ad ld

Wednesday, August 12, 2009

STRAWBERRY KE?


Salam semua.. Ada sesape yg x suka strawberry? Maybe org tu agak pelik..hehe..gurau je.. Saje I nk intro bab strawberry nih, coz semlm en.Ery bw blk la dri Cameron Highlands. Suka tp sedih skit coz xleh ikut. En.Ery melawat site kt Ipoh, bleh plak lajak ke Cameron, mentang2 la naik Harrier dgn org HQ. Jeles2 I..

Papa, Hanim pn nok naik Harrier jugok..

Punyalah jln sakan Papa kelmarin, turun 9am gi Ipoh - Cameron tp 6pm dh ada kt SP balik. Mesti laju giler yg drive Harrier tu. Tp yg penting, strawberry ada utk bini dia..hehe.. Smp je umah, terus I basuh2 strawberry tu n me'ranggos' nya dgn Hanim. Walaweh, sedapnya.. Hanim pn asyik isi ke dlm mulutnya je, diam x terkata..Lawak betul my doter tu..


Selain strawberry tu, ada la gak lemon2 utk dimakan bersama. Papa kata vitamin C amat penting skang ni utk maintain kesihatan disamping supplement AGEL yg diambil, lbh2 lg musim selsema babi yg menggila tu. Uols pn jagalah kesihatan sokmo ye..


Oklah, terliur lak I tingat buah2 tu. Ada lg 4biji strawberry dlm peti ais tu. Semuanya milik ku...kihkih2..
TQ Papa..

12 comments:

Emy Omar said...

mm..yum..yum..saya suka strawberry kalau makan raw lagi sedap

T.u.Y.a said...

amboi2..hanim..
sampai terlentok2 ye makan strawberry..
baju tah ke mana..
x terliur pun...hheheheheheh..
sedap nye la kan..keh keh keh..

mun-e said...

beshnya naik harrier.. hehehe

puterikurekure said...

kite yang dekat ngan cameron ni pon, 3 tahun skali baru pi sana.
:)

syanis said...

sedap nyer strawbery.........

GreenJade said...

uhuhu org ngidam stoberi cameron nih..hulur2 le yg belen 4 bijit tuh hik hik hik :p

As said...

sedapnyer starwberry tuh.. yummy... kalo kat cameron mmg best kan strawberry dia....

Mama Mya said...

salam..

lum pernah pi cameron :) nak sikit strawberry hihihi

Maswani said...

Emy Omar..mmm..saya pn suka makan cmtu gak..
tq dtg sini..

Tuya..hehe..Hanim tu kalau bab makan mmg bagus la..bukan makan smp kenyang, tp makan smp habis..kihkih2..

Mun-e.. best ekk??? akak pn xpenah naik lg harrier..hehe..

Maswani said...

Puteri.. Intan, awk bz la tu..pasni bleh la jln2 cameron..hehe..

Syanis..mmg sedap lah, slalu je x cukup padahal dh makan byk..haha..

Maswani said...

Tinie.. meh2 sini..ada lg nih..mmg spare utk awk pn..kihkih..

Maswani said...

As..kalo gi cameron, mmg wajib la kena beli strawberry kan..
mmg sedap kan As..

Mama Mya..salam..
pasni bleh la luangkan masa gi cameron..mmg best gi sana..

tq sudi dtg sini..hehe..