ad ld

Thursday, August 27, 2009

SAHUR? PG ESK PLOK LA!!!!



Pg td terbabas bgun sahur.. Sedar2, tgok jam kul 6.30am. Sahur mende? Air pn x boleh minum.. huhu.. Nasib la Papa, bini bgn lmbt. Dia pn lupa nk alarm jam. Eloklah tu. Mlm tu hujan lebat, tido mmg x hengat la. Kuang4x..

Kebetulan class I byk hr ni, agak berkeroncong la si perut..huhu.. Ptg2 kul 4pm ke atas, ofis I bg mana2 lecturer yg xde class boleh la bertadarus. Alhamdullillah, masih mampu melakukannya..


On d'way blk umah, Papa tya kita nok buko poso kt mana ni? Makan apa? X sempat I nk jwb, si Hanim dh kata,' Hanim nok make nasi sup(tomyam la tu).. Mmm, ke kedai thaifood la kami jwbnya.. Layanzzzz....


-- Kenyang perut suka hati..hehe..
--> Auto publish 11pm.

12 comments:

imanshah said...

Salam...yang bujang ni pun hari2 tak bersahur, setakat minum je la...tak der kekuatan untuk memasak..malas campur tak pandai!!

puterikurekure said...

hoih. best tu tomyam....
rasa macam nak masak tomyam la harini.
:)

GreenJade said...

hehe jimat tenaga..selamat dr berpenat2 ber'raptai' msk2 kat dapo kans..ihiks :p

x dpt byg kan hw u handle de class uh..kalu I sure lembik..maunye using bahase isyarat jek ngn student hehehehe :p

ije said...

hanim!

ingatkan mama n papa untuk set alarm tu!

Maswani said...

Imanshah.. salam.. jgn cmtu sokmo..bersahur tu kan sunnah Nabi, dpt pahala free tu.. x perlu makan byk pn, minum air + kurma + madu skit pn dh ok..

Maswani said...

Puteri..mmm, tomyam mmg best.. nti awk masak tu, kurier la kt umah saya skit..hehe..

Maswani said...

Tinie.. bab jimat tenaga tu mmg agree sgt lah..hehe.. lg senang kan, tunjuk2 menu je, tup2 dh siap..

Pg2 bleh la ckp2 lg tp bila dh class tghari, i bg je students tu kuiz..goyang kaki la..huhu.

Maswani said...

Ije.. hanim pn sama, asal hujan lebat je dia pn tido lena la..hehe..

khaLifah feDi said...

emm base arr tue cik wanie..

jgn lupe set alarm !!!

Maswani said...

kf..emm, siap dh beli jam loceng baru..hehe..
tq..

*SiRibenMerah said...

wahhh.. da ada group bertadarus.. hehehe.. thn neh buka posa ramai2 kat mana??

Maswani said...

Iyra.. jom la bertadarus, jarak jauh pn boleh kan..
X compem lg la nk bt majlis berbuka kt mana thn ni..