ad ld

Tuesday, August 9, 2011

Cek Nuffnang Ke 6 Utk 2011 Dh Smp, Alhamdulillah

Cek nuffnang yg ke 6 utk 2011 ni dh smp last week. Alhamdulillah, rezeki hasil blog masih berterusan hingga kini dan buffered earning pn dtg silih berganti plg kurang purata 1BE 'melombong' duit utk sebulan. Paling best masyukkk $$$$$$ masa 8 BE running serentak dulu. Bling bling gitu hehe.

Semoga rezeki cmni akan tetap berterusan, w/pun x byk tp dh ok la kira lps bayar bil api air, broadband n brg2 skit kan. Terima kasih juga utk uols yg still sudi dtg blog ni n Nuffnang yg terus murah hati bagi buffered earnings a.k.a BE utk blog cintapertamakami.blogspot.com. Rezeki Ramadhan ni, Alhamdulillah. - N3 auto publish, bz hari ni ada presentation.

-- (Gambar) Pertunangan Ally Iskandar TV3 Dan Aishah Zainal Naib Juara Gadis Melayu Musim Pertama
-- Myvi 1.5 : Gambar, Harga Dan Spesikasi Terkini 

20 comments:

-Sara- said...

rezeki raye lah tu..taniah :)

Kancilbiru said...

wahh masyuk...duit raya!!!

ieda said...

tahniah dik ! mencik akak x dpt2 jugak :))

shahrul said...

huyoo..3angka tuu..power,power..tahniah ye.. ;)

GreenJade said...

rejki Ramadhan..xmo open table ke utk ai hehehehehehehehe

roha said...

salam berkenalan. alhamdulillah dan tahniah di atas rezeki yg diterima.

Meck said...

hebat betol

DEZAMAN COTTAGE said...

tahniah ler sbb dapat cek dari nuffnang.....

oktant said...

Inilah yg dikatakan rezeki. Tahniah & moga terus dimurahkan rezeki. Amin. ;)

akmalhilmi said...

rezeki raya tu :)

Blogberry Emry said...

tahniah emry ucapkan

mama shifa said...

tunggu cek pertama nuffnang ni

nadia fatihah said...

rezeki bulan puasa. tahniah ! :D

bluedianthus said...

Saya singgah dari Innit..
Tahniah dapat cek ke-6 ye..
Saya masih nak kumpul sam[ai 1K..
Mudah2an tercapai.. :)

Juanita said...

Alhamdullilahhh....tahniah. Boley la byr zakat lebih yer..

Carl id said...

Bila la aku nak dapat cek...

DefarhanoVII a.k.a BoyPJ said...

beshnye asik dapat BE je...huhuhu....
taniah2x..

da lame nuff x kasik BE ;-(

Nicholas Igat Rekan said...

Congratulation blogger...

ahmad fairos said...

wow bestnya ,alhamdulilah:)bagus tu wak:0seronok baca blog awak:)

jemoreng said...

camna nak buat blog jadi maju cam ni ye..