ad ld

Thursday, August 4, 2011

Jom Cuci Mata Di Psr Borong Wakaf Che Yeh

Sape penah gi Pasar Borong Wakaf Che Yeh a.k.a WCY? Setakat 2jam ronda2 situ x rasa apa kan. Mcm2 ada kain baju, makanan, sayuran, mainan kanak2 sebut je cuma larat dgn x larat je nk jelajah segenap tempat tu. Maybe uols yg penah smp Kelantan tp blom terjah WCY ni kira x sah lah. Jgn risau, WCY ni buka setiap mlm 7 hari seminggu till kul 2-3pagi. Ni kunjungan mama masa blk kg last week tu kan. Mmg happening, uols dinasihatkan bw eyemo utk elak rambang mata dan sandal selesa utk kaki..huhu.


Kain Italian Silk 4 psg RM100!!!! Perhhh, 5 psg 100 pn ada. Yg mahal skit RM150 sepasang ada gak, pilih je yg mana suka. Uols nmpk x yg pakai baju kurung pink tu? Jgn terkejut tu lelaki beb, gimik dorg jual kain. Sekali dia tya dgn suara garau,' Nok brapo psg kak, muroh2 tu'. Hanim lari menyorok blkg papa dia..kui3. Budak2 pn takut woo tgk muka ganas gilerr tp berbaju kurung pink lg u.


Terbeli gak la skit2, tp dh abis bagi kat MIL, ma n sedara mara. Nmpknya kna shopping lain plak pasni, i like..hehe. Cmne persiapan uols, dh start beli ke?

7 comments:

Mamasya said...

Salam Ramadan mamahanim...mmg rambang mata kalau sampai WCY...mak selalu citer mcm2 ada kat sana...kain2 baju...tudung mmg murah . tp akak kelik kelate belum sempat gi WCY...teringin nak pergi jugak..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

tahun ni pakai jubah beli siap aje..dah ujung2 pregnant ni if buat baju pon membazir je..huhu

aNaYaNa said...

ahahha..lawok la kak..tak ajem jupo lagi hok gitu..hehehe..nak kena cari ni..

GreenJade said...

hehe mcm2 gimik jual barang..sian Hanim hihihi

perghh..terbeli jugok ke demo? bagus2 pasni xyah nk pening2 sgt nk beli itu ini

ambo belom setat beb. x tau nk start dr mano nih uhuhuhu

cik dah faridah said...

wah murahnyer...bekal duit jela yek...rambang mata jawabnyer

TuYa said...

salam kak..
wahh..bestnya jalan2..
rambang mata nih..

dzafira said...

Wakaf Che Yeh.. Tempat yang mesti dikunjungi kalau balik kelantan.. Semangat betul tengok orang berniaga kat situ...