ad ld

Monday, August 8, 2011

Akok Kuih Trademark Bulan Puasa Di Kelantan

AKOK!!!! Compem bulan puasa cmni ramai anak kelate tingat kuih ni, especially perantau mcm kami. Akok ni bleh kata menu wajib ada masa buka puasa kt kg. Sedap tu x yah cer la, dh try bru tau. Uols yg ada kawin dgn ore kelate mcm Eily n Tuya tu try tya husband msg2, best x akok. hehe.




Bertuah dpt rasa akok ni masa 1st day buka puasa kt kg papa last week. Thn lps dpt lg 3 RM1 kot, tp skang dh 2 RM1. Hanim plak spontan je, 'Sedapnya kuih ni Tok Bah, x penah makan pun kt kedah, nape papa x beli?' Alahai sabar je lah dgn gegirl mama ni.

-- Saga FLX 1.3L CVT, Harga, Spec, Gambar Dan Warna Terkini

11 comments:

yatie chomeyl said...

teringat akok salor, sohor sekali de bule posa. keno tempah in advanced sokmo

Cik Ila said...

akok mmg sedap..feveret cik ila tu..
eh,skrg 2 RM1 ye?? kt sini 5 RM1..huhu

ieda said...

uishhhh sedapnyaaaaa , akak cukup suka nie .. bilelahhh boleh dpt makan yg original mcm nie :)

zaidah said...

tak pernah rasa lagilah.....

Fatin Sakura said...

haha, naseb kedai akok dekat je.. nak g beli jap..boleh buat bebuka..yum2!

GreenJade said...

eh makBonda ai baru bikin ni sis.bln x posa pon sll bikin mkn2 lepak dpn tv.

GreenJade said...

eh makBonda ai baru bikin ni sis.bln x posa pon sll bikin mkn2 lepak dpn tv.

Zue AnnaLeeya said...

akak tak bape suker sbb manis... hehehe....

pena rozie said...

suka la akok kelantan....

Kancilbiru said...

alamak..terliur sudah...mana nak cari kat sini ....huhuhu

mamalieyna said...

selamat berpuasa n selamat berbuka~

eina tk pernh rasa..hu~