ad ld

Friday, August 12, 2011

Kek Lapis Sarawak Mmg Best

Sape suka kek lapis Sarawak? Bestkan. Last week ada ofismate gi sana, pastu dia bw blk la kek lapis sbg hadiah utk kengkawan. Alhamdulillah rezeki Ramadhan gak tu. Mula2 Hanim tgk dh senyum dh, 'Mama, nmpk mcm best je kek tu, boleh makan sekarang tak? Dia terus je makan dlm kete, 'Mmmm, betul la mama sedap kek ni. Oppss, mama papa puasa kan, sori'. Alahai sabar je lah dgn gegirl mama ni.


Masa buka puasa bru dpt try kek ni, mmg best dan lagi best coz dpt free..hehe.

-- Cek Nuffnang Ke 6 Utk 2011 Dh Smp, Alhamdulillah

1 comment:

ieda said...

nak jugak .. bila pose2 nie terasa nak makan .. :))

ps : thanx dik ..