ad ld

Tuesday, December 15, 2009

THE ROYALE CHULAN HOTEL

Salam.. Hri ni bru ada luang nk cer skit. I still kt K.L. Maaf byk2 pd Tinie n Mala coz blum smpat berdating dgn uols. Ekceli, last Saturday I ada annual dinner kt The Royale Chulan Hotel. Perhh, mmg mables giler hotel ni. Klu merge hotel kt Alor Star n Sp pn blum tentu ada yg bleh celen costing hotel ni. Tp yg kt Langkawi tu x yah cer la kan..hehe.

Tema dinner tu Colours 0f The World. Happening beb.. SP pilih tema warna bendera Iran. Uols nmpk x elemen Iran's flag kt baju I tu? Sori, picca dlm majlis blum ada, dh blk SP bru upload ye.

Jangan jeles u, Anuar Zain dtg perform dlm majlis ni..huhu. Ramai gak yg sengih smp telinga tgk Anuar nyanyi. Last year ada Faizal Tahir. Tp yg plg best, bla dpt naik stage terima Service Excellence Award's 'Best Mentor'. Alhamdullillah syukur..

So, kpd kengkawans ku yg sehati sejiwa di ofis SP nun, akan ada habuan mu jua. Don't worry ok. Tanpa jasa uols selama ni, mybe I x merasa award a.k.a durian runtuh ni. hehe..Thanks uols.

--> Sori byk2 Tinie, blum dpt jmp demo. Masa sgt terhad.

10 comments:

comey_lote said...

aik...gambar jah ko

::alwaniamalini:: said...

akak!
saya rasa cam tau je kolej ape nih ehehe...akak saya dlu mengajar kat situ jugak..tapi kat shah alam :)

JMR said...

ramai ckp otel nih best...

comey_lote said...

ha baru ada cerita..hehe

GreenJade said...

vahh vogue gitu akok kite nih..somel2

xpe..memahami keadaanmu .. ade rezki di lain hari dpt lah kite betentang2 menjeling2 mato deh hehehe

njoy yr holiday yeah..cheers..!!

Maswani said...

comey_lote..hehe..

amalini.. cmtu ye..hehe.. btul la tu kot.. pandai teka ekk..

JMR.. hotel tu mmg best.

Comey_lote.. sori, bru dpt cer..hehe.

Jade..vogue ke? huhu.. tq2 memahamiku.. btul tu, mmg enjoy sgt2.

Ambo dh call demo kul 5.15pm semlm, tp x dpt. Ada x ms cll 0179?
Kuciwa gak x dpt jmp..huhu..

::alwaniamalini:: said...

hehe teka2 je..sebab hari tu akak ada cite klj tu wat theme colours of the world..kolej yg samala kot tu kan?ehehe

GreenJade said...

Wani-xdo lak mis-kol nye..err nomo betui dok?

xpe..len kali ade rejki jupo lah kite nooh..InsyaAllah

Maswani said...

amalini.. haha, ye la tu kot..kebetulan lak kan.. dunia2..hehe

Jade..tu la heran, nomo dh sama dgn tinie bagi tu.. mybe blum rezki kita bertemu mata ye.. Insya Allah akan ada peluang lg len kali.

oneyani said...

congrats akak...nak jadi mentee bole?ahaha