ad ld

Thursday, December 24, 2009

MAKAN LAGI DAAA..

Salam.. Esk cuti lg. Apa program uols cuti2 tu? Kami bz dgn kenduri je, ada 3-4 tmpat merata kedah ni. Dh lma gak x pekena gulai btg pisang kt sini, best oo.
Emm, semlm Hanim bt permintaan lg, tp kfc lak. Staff kt counter tu dh tau kami nk order apa. Huhu, xde ke org management kfc nk amik hanim jd duta kfc, bleh la kami tumpang makan free setahun..kuikui2.. X tau la nk bt cmne, hanim mmg obses sgt dgn ayam. Dh seminggu I x masak kt umah, asyik telan fastfood je nih. Alamak nek la lemak2 kami. Tp en.ery kta, layan je lh anak tu. Hmm, manja kan sgt si hanim tu, bla dh ada adik bru dia tau, haha..(bleh msk list azam thn baru ni kot) hehe..



Uols tgk la hanim tu, tersenyum2 tersengih2 je nmpk ayam depan mata. Papa dia order zinger burger, tp hanim tetap setia dgn ayam spicy dia tu. Dlu kami sja order spicy, konon nk suh hanim x brp suka coz pedas, tp rupanya dia lg suka. Arrr, dia igt anak tauke balak ke 2-3 kali seminggu makan fastfood. Alamak kurang la bajet Mama nk shopping cmni. Bgtau hubby pn x guna, msti anak dia gak yg menang. Mybe dh ada new baby, krg skit conquer si hanim tu kot. Xpe2, tunggu la..hehe..

11 comments:

naurah makwa said...

FEVERET LA KFC..TAPI PAS MAKAN MESTI GATAL2..

Maswani said...

naurah..nape gatal2, alergi ke? rugi tu..hehe..

As said...

uih.. best nyer mkn kfc... peberet anak² tuh... kalo d/org tgk sure nak gak....

puterikurekure said...

KFC...idamanku selalu...

nyam! weekend ni nak ajak en alang makan kfc lah. =)

chop2.hanim nak dapat adik ke?cepat2 ok.leh geng ngan khalish. hehehe~

Maswani said...

As..mmg best..tu la, kebykan budak2 suka, mak budak pn suka gak..hehe..

Puteri.. KFC = Hanim.. huhu..
New baby akan msk list 2010..haha..

Uruchimaru @ kf said...

hye cik maswanie ape khabar?
slmt bercuti ea =)

oneyani said...

wah die punye azam tahun baru sgt menerujakan gitu!xpe..xpe..hanim pon da besar..dah bersedi jadi kakak kan hanim?ehehe

Maswani said...

Hi KF.. sihat Alhamdullillah..lama btul awak bertapa ye..
Tq for coming back..

Yani..hehe, bg chance la ye.. btul tu, hanim pn dh besar.. So, tggu apa lg kan.. kuikui2..

::alwaniamalini:: said...

haa..jadi kakak la hanim 2010 ni ye hehehe..anak buah saye pon suke sangat2 kfc. tp dia ske mkn fries tu je. 2 yg large tu pon skejap je leh abes huhuhu

comey_lote said...

nok kfc etekkkkk

Maswani said...

Amalini..hehe..jd 'kakak hanim' le.. ramai org suka kfc kan.. org tua pn sama..haha..

comey_lote.. buleh sgt la..hehe..