ad ld

Tuesday, December 22, 2009

MENU BARU HANIM

Salam..dh lunch hour nih. Apa menu uols hrni? Ni nk cer skit menu dinner kami semlm. Skang ni hanim dh tukar selera skit, dh kurang kfc or mcD, tp tetap demand fastfood just tukar brand je. Start khamis lps, en.ery bw kami dinner kt Chicken Rice Shop Village Mall, sempena nk sambut Maal Hijrah katanya. Mmg sedap lauk kt sini, ayam roasted tu mables sgt. Sedap n kenyang, perkataan sinonim bila kami makan..hehe..



Nk jd cer, ptg semlm kuar ofis lwt skit dlm kul 6, hanim nmpk moody je mybe dh ngantuk, selamba je dia cakap,' Mama, Hanim nk makan nasi sup. Kt kedai semlm tu'. Perhh, pandai sugoh dia belanjakan duit mama papa dia kan. Bapak dia lak x kata apa pn, dh tahu dh jwpan dia pn. So, headed to Tesco, crowded gak tp terpaksa redah lah. Senyum je hanim bla dh masuk kedai tu, mula tu meragam coz dia kata salah jln, ada kt Village Mall je. Cakap byk btul ini budak.. Chicken Rice Tesco ni lak bru sebln dua operasi.



Sgt kenyang.. Blum smp umah, hanim dh tertido dlm kete.. Beratnya nk dukung dia 23kg tu, tp papa dia la yg dukung kan..hehe.. Layann..

--> Pg td pn hanim kata nk makan kt situ lg ptg ni.. Alahai.. Bertuah betul..

10 comments:

syanis said...

hanim nak tukar selera dah

::alwaniamalini:: said...

hihihi..pandai hanim tukar selera..

naurah makwa said...

seronok tgk anak akak..selera jer makannya.Damia kurang makan.tak tau nak bagi makan supplemen apa lagi.apa petuanya yer kak?

comey_lote said...

membelanjakan duit mama papa ke jalan yg benar...hihihi

Maswani said...

syanis.. tu la, baik je pilihan dia..huhu..

amalini.. bab makan mmg hanim terrer la..

Maswani said...

naurah..tu la, tp klu asyik ikut selera dia, mmg nk makan sedap je.. seminggu 2-3 kali fastfood, risau gak lemak byk.

Hanim pn x penah makan supplemen apa2, just susu n ribena je. Doc kata ribena bleh kuat imun n selera makan.. Naurah try la bg kt Damia..

Comey_lote.. syukur Alhamdullillah..hehe..

neezareef said...

hanim nk jd duta ciken rice shop lak..hehe

Maswani said...

neeza..tu la, klu btul jd duta mesti dpt makan free mcm mawi..hehe..

oneyani said...

wuish 23 kg!bole tahan eh berat hanim..selera tukar...rp tetap jugak ayam pilihan hanim..ehehehe

xpe hanim demand..mak bole tumpang sekaki=p

Maswani said...

yani..ha ah, 23kg dukung 10minit dh rasa cm x cukup nafas..huhu.. btul tu, apa jua menu mesti ada ayam la..

mak asyik tambah lemak je lah..hehe..