ad ld

Wednesday, October 14, 2009

ANAK PAPA..KATAKAN..

Salam.. Semlm cik Hanim agak moody masa dtg amik I blk keje. Dia bru terlelap dlm kete n tiba2 trjaga, trus dia hangin 1 badan..huhu.. Papa dia cool je kt sblh; Hanim nk apa? Nk susu? Nk ribena? Tukar CD? Nk mama? -- Kata apa pn dia xlayan daa.. Tp smp dpn CS, bunyi tahap desibel tinggi dr blkg bagai jet lalu.. HANIM NAK PIZZA!!!!

WAAAA!!!!..Kami sama2 mnjerit, trus Hanim diam. Trkezut kot tgk Mama Papa dia mcm trkena electric shock..huhu.. Why Mama Papa?tya Hanim. (Eh,tiba2 je dia cool down ye. Bleh pn kan.)
Papa: What do u said Hanim?
Hanim: I want pizza Pa.
Papa: Pizza or Kfc?
Hanim: Pizza..best..
Mama: Ok, pizza..But hanim promise don't scream like that again.
Hanim: Ok, sori Mama Papa.
Papa: Good girl..that's my doter..


Elok je mood dia kan..bertuah betul..



--> Kdg2 tu kna bt gak mcm Godzilla, Freddie Nightmare or Gorgon dpn anak. Bru dia tau..hehe..

6 comments:

Uruchimaru @ kf said...

otomon pun ok jgk cik wanie hehehe =p

Maswani said...

Kf.. dia x takut dgn otoman..huhu..

GreenJade said...

hahaha!!

wiiii...!!tguling2 jap ambo bc ini n3 :))

ade2 jek anok daro nih :p

Maswani said...

Jade..tahu xpe..x larat nk layan..huhu..
bila hanim dh ada adik, bru dia tau..kans kans..

Yatie said...

nak pizza rupanya.... yatie, sawanila.com

Maswani said...

Yatie..pizza pujaan hati le..hehe..

tq sudi dtg sini..