ad ld

Monday, October 26, 2009

WEEKEND = MABLES

Salam uols.. Slmt bkeja. Apa cer weekend? For me, it was great bcoz masa brsma famili mmg amat bahagia.. Pg2 dh pekena roti canai, bt bekal tenaga utk jln2 hr ni, kta Papa.. Start xtvt dgn layan cik Hanim di Tmn Jubli. Penat gilerz dibtnya, x larat nk main kejar2, pdhal badannya chubby tp fitness agak2 kalahkan papa dia yg slalu jln kaki ronda site. (Papa ronda site jap pastu msk kedai kopi la) nk fit cmne..huhu..

Beriadah bagus tp fail bla nk blk, nmpk aiskrim.. Papa bli 3kon, so xde maknanya la kita berlari2 td. Nahh..kita refill lemak,kt Papa. Tips sihat plg bagus ialah: slps kita berpeluh2 kt playground, anda prlu trus ke shopping mall utk sejukkan badan. Perhh..mmg bagus tp pastikan anda tdklah 'something smelly' agar tdk disumpah seranah org nti..


Acara wajib cik Hanim.. Weekend je msti nek tuh..Kalo free xpe la jugak..huhu.

On d'way blk, singgah lg 1 mall. Saja marathon hr ni, coz bla cik Hanim penat, dia akn tido lena la. Pandai2.. Msk je dlm mall tu, mata I dh 'terkesima' dgn kilauan2 'itu'. Dibelek2,ditatap2.. Cantik ke ekk?tya dri sndri..hehe.. I angkat kening smbil show kt Papa, dia kta 'Amboi, amik pakej ke tu Syg?' 2 skali amik? Nasibla.


Handbag Polo idaman rasmi jd milikku. Hr tu mahal RM199, tp ni dh ada diskaun, jd murah gilerz. Alhamdullillah. TQ Papa..

Posing la tu.. 'Puas hati aku buli Mama Papa ku hr ni'.. Heaven2..

6 comments:

GreenJade said...

vahhh!!! riadah yg plg best nih..smbil nyelam smbil2 tenggelam cilok henbeg..mmg bestt lah!! hik hik hik :p

*geramnye nengok cik hanim tuh..eiii cam nk lambong2 picit2 jek..gerammm nyeee auntie uhuhuhu :p*

Maswani said...

Jade.. btul tu..boleh la kita sama2 praktikkannya..hehe..amalkan slalu ye..

-nk picit2 tu boleh kot, tp klu nk lambong2..larat ke? 23kg tu..huhu..
- nti x psl2 auntie tini bertukar jd 'hulk'..hehe..

nURmALa mAZLan said...

wah....beg baru kah?
beriadah macam ni la best..hiks~

Liyana said...

wah, best nya dpat shopping handbag

Maswani said...

Mala.. beg bru skali skala..apa salahnya kan..hehe..
jom la kita beriadah cmni..mmg best.

Liyana..hehe..sgt best..
Tq sudi dtg sini..

nurul said...

xpernah nampak kak mas pun padahal saya dok pg situ jg...