ad ld

Friday, June 5, 2009

RELA DALAM TERPAKSA..

Salam.. Cepat gak rasanya masa utk mggu ni. X sabar I nk berehat puas2 cuti 2 hari. Tp tu cuma khayalan je kot coz kenduri berderet2 start hr ni (Khamis) till Ahad (6jemputan).. Compem naik kilo I nti..huhu..

Balik keje td terus gi beli hadiah2 utk para pengantin, abislah gak RM120, nk bt cmne kan, semuanya kengkawan.. Bajet bln ni lak mmg lari lah skit coz tpt kenduri ada yg jauh2 nun di Bukit Mertajam, Kodiang, Alor Star n Baling. Terpaksa rela lah.. huhu..

Masa duk kalut pilih2 hadiah tu, Hanim lak sempat menge'pau' sepasang kasut, high heel lak tu.. boleh tahan gak taste anak dara I ni..hehe.. Katanya, Mama, Hanim nk kasut ni, ada bunyi tap2 cm Mama punya. Boleh x Mama? Papa dh gelak smbil kata, 'Perhh..Anak Papa ni br umur 2thn lebih pn dh pandai nk vogue'.. Maintenance tinggi betul la.. hehe..


Hanim terus je pakai kasut br tu sambil hentak2 kaki dia, suka betul bila ada bunyi tap2 tu.. Huhh, demand kan..

Tgk lah tu.. Lentok je dgn Papa dia, bodek la lps dpt kasut baru kan..

24 comments:

mumy said...

anak pompuan mmg mcm tu..nk melawa je..:P

imanshah said...

kat kampung ni pun ada 6 jemputan kahwin!!

puterikurekure said...

pandai amek hati papa dia ek.
comelll!!!!!

Maswani said...

Mumy.. Tu la.. lipstik, alat mekap semua pn dh kena share skang..

Ada Ayrissa said...

alahaiii...cutenya hanim..

helena's said...

ni kompom hantaran tgi ni hanim nt,,hehehe

Maswani said...

Imanshah.. Pasni muak la jap makan gulai kawah kan..hehe..
Slmt bercuti cikgu..

As said...

hehehehe... pandai dia...hanim ni dah besar ader la mintak nyer tuh... whakkakaka... kami pun kalo kuar shopping Adriana sure pau s/thing.. huhuhu.. tuh lum beso lagi si Aqeel ... nanti ader la gak mintak nyer

Maswani said...

Puterikurekure.. bodek tu biasa la, belajar dari yg pakar kan..kihkih2..

Maswani said...

Ada Ayrissa.. cute ke? hehe..tq..

Maswani said...

Helena's.. huhu.. kena hantar tender dulu la kalau cm tu..hahaha..

arnirina said...

wahh anak dara tuu..

Maswani said...

As.. mmg cmtu lah anak2 dlm proses membesar kan.. Seronok tgk telatah mereka...Mcm2 ada..hehe..

Maswani said...

Arnirina... mengada ngada kan..hehe..

pinkiss said...

gurly girl

Gieyana said...

Mas ~ budak2 mmg suka high heel kan..ahaks! mesti comel gelagat puterimu itew...

Maswani said...

pinkiss... hehe..

Maswani said...

Gie.. mmg suka sgt high heel.. dh abis kasut2 ku dibelasahnya..huhu..

mknace said...

:)

ije said...

mana x tumpah kuah kalau bukan ke nasi. =)

Maswani said...

mknace.. :)...

Ije.. Ye ke tuh? hehe..

GreenJade said...

byk knduri makin besar le rabak poket nye ye x Wani? kikiki..

pe bley buat udah kwn2 kans rela jer ler hehehehe

amvoi2 anak dare mu..sakan melaram..dlm diam2 mengena ek..so cute hihihi :p

Maswani said...

Jade.. adoi, bkn stakat rabak le, kering, pokai n apa2 je sewaktu dgnnya..hehe..
ye btoi tu, rela je lah kan..huhu..

hanim = melaram.. xtvt wajib le..kihkih..

oneyani said...

hanim sgt pandai ambik hati...die pandai bckp mcm org2 tua eh..keletah btol..mest sgt terhibur dpt anak mcm ni..heheheh geram je..dahla montok=p