ad ld

Wednesday, October 21, 2009

LAICI KANG SP

Salam.. Sori uols, rini ada n3 makan2 lg..hehe.. jgn muak ye..Petua utk mengekalkan lemak2 yg ada, haruslah diamalkan pemakanan lemak2 tepu secara berterusan, sekrg2nya 2hari skali..betul x? huhu..



Ni picca makan kt Tmn Ria..mmg best. Lai ci kang tu powerz beb.. Senyum je cik hanim bila makanan dh smp.. 'Baca doa dulu mama'.. Cpt je dia igtkan I..Bertuah betul.



Biasalh en.Ery, tetap ada ayam.. Ayam goreng halia..tp rasa mcm sate.. Kna blaja bt kt umah ni..hehe..

--> Burppp...Alhamdullillah..Dh kenyang pn..huhu..

8 comments:

JIVEBUMZ said...

amboi makan kat taman ria kat mana tu? sedapnye lai chi kang tuuuu perghhhh

Maswani said...

Jivebumz.. restoran disayang tmn ria..mmg sedap..trylh bla dtg sp..
--tq sudi dtg sini..

nURmALa mAZLan said...

oo...
tips utk mengekalkan lemak2 tepu akak x yah ajar dah
kita la juara..wakakaka~

GreenJade said...

ferghhh...!!!panas2 nih sodap pekena semangkuk..

lg sdp kalu incek ery & Wani yg belanje kui kui kui :))

Aliza said...

sodapnyerrr....kena ajak en.hubby kuar dinner lah mlm ni..hehhe

Maswani said...

Mala..hehe..ye ke? nmpk gaya kena tmbah byk lg le, nk rampas title juara tu..kuikui2..

Maswani said...

Jade..dua mangkuk pn jln..huhu..

dtg sp ambo blanje la demo..hehe..

Aliza..btul tu..mmg sedap..
Err..restoran AA dpn hospital dungun tu wujud lg ke?

Aliza said...

tak perasan lak..rasanya dah takder...bangunan kedai baru dah siap kat situ...