ad ld

Tuesday, October 27, 2009

ALAT MAINAN ORG TUA2

Salam uols.. Penah tgk alat mainan org dewasa? Doter I terkezut bla tgk Papa nya bw blk benda yg bersinar2 tu. Apa tu Papa? Nk men tembak2 mcm dlm game Tiberium Sun tu ekk?tya cik Hanim. -->(Huhu..nmpk sgt Papa dia 'die hard fan' games cmtu..)



Mak aii..besar gilerz itu muffler.
I: Nk lwn bunyi ekzos lori ikan kt Pasar Ct Khadijah ke Be?
Papa: Org bg free, amik je la.
I: Sape bg? Klu kontraktor bg, baik hntr blk coz takut kata rasuah lak.
Papa: Pok Li tu askar, xde kena mengena dgn construction ehh.. Dia nk bli bru. 'Bersih' ok..
I: Nk psg kt keta kita ke tu?
Papa: X tahu lg.. Best x klu psg?
I: X takut ke anak kucing msk tido dlm tu? Nti susah lak nk start pg2..huhu..lari2..

--> Ampun Be.. Bini mu ini akn stuju apa je..hehe..

5 comments:

watie said...

kakaka lawak betul anak kucing masuk tido kat dlm tue yer hihihi

::alwaniamalini:: said...

wahaha..anak kucen mmg skela tdo lam tpt2 macam ni..huhu

Maswani said...

Watie...hehe..tu la,mmg besar sgt kan..cmtu la gamaknya..kuikui2..

Maswani said...

alwani..tau xpe..klu anak kucen msk dlm tu, sape yg susah? sndri mau igt la kan..hehe..

GreenJade said...

ferrghhh mau berdentum22 dezum2 munyik ekjos keto incek ery pasni aihh

**tih2 best gak reason tuh..takut tikus pon tumpang dok wat sarang pulok hihihi*