ad ld

Saturday, June 13, 2009

KITA TERJAH..!!!!


Salam.. Hari ni Jumaat, Kedah cuti la. Mulanya igt nk rehat je kt umah, tp tetiba rasa nk ikut hubby lak bila tgk dia siap2 nk gi site inspection kt Hulu Perak. Boring gak duk umah kalu hubby xde kan, baik I ikut dia lgpn 2jam gak nk smp site lalu Pengkalan Hulu tu.
Hubby terpaksa gi sana coz bos HQ K.L call mitak gi tgk progress work sama tak dgn schedule sepatutnya. Ekceli, kt situ dh ada Project Manager tp ntah apa yg dibuatnya smp projek tu xleh on schedule, menyusahkan org je kena pantau lak keje2 dia. Makan gaji buta ke apa ntah..

Smp sana, kami terus msk site ofis, Papa mitak mamat tu tunjuk project documentation. Mula2 Papa senyum lg, pastu tya,' Kau tau x site ni dh delayed brp bln? Cmne jd project manager nih? Plz la, bt keje btul2, naya aku dr Kedah dtg Perak semata2 kena tgk kau bt keje ke tak.. Masing2 org ada life sndri, jgn la create problem.. Mamat tu diam je.. Paham ke tidak x tau le tu..

Pastu Papa msk site, I duk dlm ofis je. Gambar ni je yg I dan snap, pastu bateri kamera abis. I lak yg gayat tgk Papa naik tempat tinggi cmtu..huhu..

--> To be continued ( auto publish 1.30am )....

9 comments:

BISNESTEVICO said...

PN MASWANI...NI SAYA MEMBERI SATU PELUANG BISNES...STEVICO...KALAU TAK MINAT, GUNA SENDIRI PUN CUKUP BAIK, PRODUK UNTUK NYAH KOLESTEROL DALAM SALURAN DARAH DAN TUBUH BADAN, DAN SATU PRODUK UNTUK MENCANTIKKAN KULIT DARIPADA DALAMAN. sATU SACET = 28 BIJI TOMATO...JOMLAH...

atty's said...

serius je..muka papa..
projek manager buek po le tu..

ije said...

haa.. terdiam mamat tu kena sound ng papa hanim

GreenJade said...

hehehe bila PAPA sudah marah..!! :D

sian papa cotik2 pon kna melawat kwsn..udah cam YB nih hehehe

Maswani said...

BisnesStevico.. tq for visiting.. akan dipertimbangkan..tq..

Maswani said...

Atty's.. Kak Tie, mana tak serius, x pasal2 dia kena drive jauh2 cmtu.. hangin satu badan la..hehe..

Maswani said...

Ije.. kira ok la tu stakat kena sound cmtu, tu pn bini yg tlg calm down.
kalu tak, rasanya ada yg kena maki sumpah jd lori simen tu..huhu..

Maswani said...

Jade.. ye la tu, melawat kawasn sambil jln2 kan, padahal dlm hati dh overheat kot..hihi..

Maswani said...

Jade.. ye la tu, melawat kawasn sambil jln2 kan, padahal dlm hati dh overheat kot..hihi..