ad ld

Friday, June 19, 2009

AGEL - MENINGKATKAN KESIHATANMU



Salam.. Ada sesape ant. uols penah dgr psl AGEL? Nk kongsi skit ni.. Ni produk penjagaan kesihatan terbaru di pasaran. Paling menarik coz dlm bentuk gel. X yah lg susah2 nk telan kapsul ke serbuk. Kadar penyerapan sistem badan juga amat cepat.
I baru sebulan guna beberapa produk AGEL ni, amat berkesan. W/pn harganya agak mahal, tp berbaloi. Ada gak yg khas utk ibu2 br bersalin, jenis CAL, mmg berkesan dlm menghasilkan breast milk yg byk.

I tertarik coz penah jmp user AGEL EXO, Pn Zainab (Pesara Guru) yg terpaksa pakai cermin mata coz masalah rabun jauh dan dekat sekian lama. Tp lps guna EXO br 2mggu,penglihatannya semakin baik dan tdk lg perlukan cermin mata dlm xtvt harian. Masalah penglihatan waktu malam terutama ketika memandu juga telah dpt diatasi.

1. AGEL EXO (PERASA ANGGUR)
- mengandungi lebih 200 jenis antioksidan semulajadi. Menghalang kesan negatif radikal bebas tdk terkawal yg boleh mempercepatkan proses penuaan, kerosakan sel, ransangan penyakit kanser, degenerasi sendi, kerosakan salur darah jantung, masalah usus dan masalah penglihatan.

- dihasilkan drpd Buah Acai, Anggur Hitam, Blueberry, Cranberry, Choke Berry, Delima, Acerola Berry, Elderberry, Buah Prune, Buah Mengkudu, Bilberry, Wolfberry, Aloe Vera, Buah Gac, Seabuckthorn, Manggis dan Rooibos Tea.

- teknologi suspensi bentuk gel mempunyai kelebihan berbanding dgn bentuk pil, kapsul dan jus. Memberi kadar penyerapan yg lbh baik, mudah diambil, senang dibawa ke mana2 sedap dan sesuai ke atas penghidap diabetes. Matrik gel mengandungi serat tinggi, boleh mengawal kandungan kolesterol dan memperbaiki sistem usus. ( Amat DISYORKAN utk keperluan umur 25tahun ke atas ).

- Harga: RM280.00.
- For more details, plz refer to

--> Beli dgn saya pun boleh, kalau anda yakin dan percaya la..

13 comments:

ije said...

kak wani bape berat untuk harga rm280 tu? (ingat timbang kati ke? haha)

bab rabun tu memang sangat teruja. ehe. sedihla tiap2 tahun buat spek baru, tapi power mesti naik 25 atau 50.

ije umur 23 boleh amalkan x?

n bape lama tahan benda ni?

byk pulak soalan. uhu

helena's said...

abg saya jual ni..memang elok..

neezareef said...

tade diskaun ke..hihi

nURmALa mAZLan said...

mahal nyer RM280. tapi baper lama leh tahan..

naurah makwa said...

mahalnya kak oi..

Maswani said...

Ije..RM280 = 1 KOTAK = 30PACK x 0.75oz(21GM).

Umur tu sebenarnya baby pn dh boleh makan, cuma kak wani fokus utk 25thn tu coz golongan yg dh ke arah keTUAan..wakakaka.. termasuk diri sndri la..hehe..

Tahan tu depend on sistem badan seseorg.. Kalu jenis aktif, rajin (blogger tegar) cm Ije tu, maybe tahan 2bln.. hehe..
1 hari paling byk pn boleh makan 1pack je(21GM).

Kalu Ije minat, boleh la try. Ada diskaun skit kot, tp kena pandai bodek la..kihkih2..
--Kos PENGHANTARAN PERCUMA k...

Maswani said...

Helena's.. Oo..cmne result user, ok x? Kt Kedah ni mula2 org takut nk beli coz mahal, tp skang ni dh jd cm pisang goreng je lps ramai yg puas hati dgn resultnya..
Betul tu, mmg produk yg elok..

Maswani said...

Neeza.. ada la diskaun 5% kot, utk kwn2..
lgpn saya x berorientasikan keuntungan sgt, sambil2 berkongsi kebaikan hasilnya..hehe..

Maswani said...

Mala.. ya, mmg agak mahal tp berbaloi. Produk ni direct import US, tp semua sijil berkaitan ada.

Dulu akak pn x brp berani nk beli, tp lps tgk byk testimoni yg bagus, terus terbuka hatiku..hehe..

RM280 = 1 KOTAK = 30 PACK x 0.75oz(21GM).

Ada brani? Try la.. hehe..

Maswani said...

Naurah.. ya, mahal..barang baik katakan..hehe..

Damia breast feeding kan? Naurah leh try AGEL CAL, tp lg mahal - RM302.
Mmg elok utk para ibu yg breastfeeding.

AGEL CAL - RM302 = 1 KOTAK = 30PACK x 0.75oz(21GM).

X rugi rasanya kita try..(ayat promosi)..kihkih2..

GreenJade said...

hmm..sound interesting :)

wanna try lah..mane tau pasni xyah pakai spek mato lg doh.. :)

camne nk oder kt mu Wani..? bak mai email address nk ngomel2 kt sano deh hehehe :D

Maswani said...

Tini.. buleh la demo nk try gak.. moga2 berhasil dgn izin Allah..

email ambo: eriani79@yahoo.com

tq deh..

Intan Sharina said...

yup..mmg bagus..intan mkn yg OHM & FIT..OHM tu mmg betui berkesan..tak mengantuk lgsg!

mahal pun tak per..jji baik tuk kesihatan.hehehehe..