ad ld

Thursday, January 28, 2010

NAK GI MANA YE?

Salam.. Hr ni bru smpt update skit, bz dgn MQA visit. Seb baik dorg dtg sehari je, xla kalut sgt dgn documentation or segala bagai requirement tahap kecil tapak tangan nyiru ditadahkan tu..huhu..Standard la awal2 tahun cmni kan.

Pepun, semua dh settle.. Legaa beb. So esk time utk berfoya2, haha.. Tp blum ada idea nk ke mana. Penang kot. Mesti ada big sale kan, maklum lah raya cina dh dkt. Tp cmne nk ayat en.ery ni? Ptg esk dia ada game futsal lak. Dh tya dia td, tp selamba je dia jwb,'Mmg abe syg bini tp bola pn syg gak. So kita gi futsal dlu coz jap je, lps tu bru utk bini sbb amik masa lama kan utk shopping'.
Yelah tu, tgk2 dh senja bru abis game, alamak shopping jersi bola je lah aku nti..huhu..

Mood Hanim pn byk pengaruhi keadaan. Harap2 dia akan join syor Mama nk gi shopping, jln2, brulah byk percent utk Mama menang nti lwn dgn game bola tu..hehe.. 'Hanim sayang Mama tak? Klu syg, bagitau Papa kita nk gi jln2'..
Cth hasutan versi baik.. haha..

--> Sunway Carnivall, Megamall Penang.. Tggu lawatan ku.. kuikui2..

7 comments:

naurah makwa said...

betoila kak..ada sale kan raya cina nih..

Uruchimaru @ kf said...

slmt bercuti ea!
abis ler mesti bocor duit abeh!

As said...

hahhaha... mcm2... ya la kalo jln2 pun best gak kan.. kami yg boyot ni pun sibuk ke hulu ke hilir w/pun penat tp bila tang bab jln .. suka ajer...muhakakak

comey_lote said...

sana sini sinun sale..hihihi

selamat bershopping lah kalau gitu..hihihi

Maswani said...

Naurah.. sale sana sini, x tau mana nk pilih..huhu..

Kf.. tq2.. masih berjimat cermat..hehe

As.. stuju sgt tu.. badan penat tp bila jln, lupa semua tu kan..haha..

Comey_lote..tq2..awk lg best shopping kt sana kan..

Sori semua, late reply.

GreenJade said...

wahh nk ke Penang demo deh...ambo br jek blk dr Penang trip last sunday smpat gak sggah Sunway Carnival tuh..lotiih bangat lame sudah x ber'trip' dgn bas..uhuhuhu

Maswani said...

Tinie.. alahai bakpo x oyat nk gi Sunway tuh, leh la kita dating2..huhu..
Trip dgn bas letih tp best la gak kan..