ad ld

Wednesday, January 13, 2010

JUNGLE'S LIVE SHOW

Salam.. Uols perasan x paper semlm yg ada picca ni? 'Big thing' tu kul 6.30ptg dh kuar bt show kt tepi jln cmtu. Org tu siap u-turn ke Jeli semula dri Kota Bharu n continued ke SP esok plok, x berani woo... Mau x takut dia tgk ia selamba je melenggang2 kangkung, klu kt Zoo tu xpe la kan tp ni kt tepi highway Timur Barat..huhu..


Agak2 apa uols rasa klu tetiba terserempak dgn free show cmtu masa tgh drive? Segala mcm doa la dibaca kot kan.. I dh byk kali gak nmpk benda tu on d'way blk kg. Klu area Tasik Banding, ada byk ekor dlm berbelas kot, tp kt area Pergau ada sekor je tp besar giler. Ada la saiz bas mini Intrakota kot..huhu.. Amacam, ada bran tgk live show tu?

1st time tgk dlu mmg takut gilerz, tp skang dh ok skit kot coz dh byk kali nmpk, maklum lah dh 5tahun guna jln tu SP-GRIK-KB. Jln tu the only way to KB dri Utara, so sesape yg nk guna jln tu dinasihati mulut jgn celupar or gatal2 sebut nk tgk GAJAH!!!! Sndri mau igt la beb..

--> Byk haiwan liar berkeliaran, balak punya pasal la tu..

6 comments:

neezareef said...

mesti benti jauh2..pstu tgk gajah tu lari ke mana..kot2 lari ke arah kita naya...lariiiii

Maswani said...

neeza..tau xpe..risau kot2 x cukup tanah je klu kita lari nti..hehe..

naurah makwa said...

pernah baca paper yang tok t pun pernah terserempak ngan gajah liar ni time nak balik kedah..gerunnya..kalau naura jumpa,maunya tak cukup tanah lari..

Maswani said...

tu la, mmg takut sgt mula2 tgk tu.. klu tgh drive, ada kete yg beam lampu tu, jaga2 lah..

GreenJade said...

ambo nk gi tanah merah dulu pong pnah teserempak gak..

x sempat nk say hi hi bye bye..geletar kaki x hengat2 dunia hahaha

Maswani said...

Tinie.. hanya yg penah jmp live je dpt feel cmtu kan.. mmg xleh gambarkan cmne.. huhu.. takott..