ad ld

Tuesday, January 26, 2010

HANIM'S NEW TOYS

Salam uols.. dh bekfes ke? hopefully semuanya semangat jitu nk kerja hr ni ye..hehe.. I biasa la, hari x byk class dpt relaks la.
Mmm, lucu tingat telatah hanim dlm kete td. Dh x nk berkepit dgn mama papa dia coz dpt mainan bru.



Hanim mmg suka dgn laptop. Klu kt umah, dia akan dominate slgi x tido. Suka sgt main games zombies, feeding frenzy n cake. Plg2 malas pn dia suh on cd barbie. Huh, mmg kena tggu dia tido la bru bleh take over. Tp skang ni dh ok skit coz papa dia dh bli laptop utk hanim. Hmm, aman skit la. Hr2 hanim duk bz explore apa laptop dia bleh bt, tekan situ tekan sini.. Suka sgt la tu. Makin syg la dgn papa dia, asyik2 peluk je, mulut manis, skit2 Tq Papa tq papa.. Jeles Mama.. huhu..

8 comments:

eya said...

bgs ye hanim,asek ckp tq2..btl2 suke tu

puterikurekure said...

good girl la hanim ni. berbudi. ucapan tq tu memang buat penawar tau.
:)

naurah makwa said...

wah..papa hanim dah blikan lappy baru yer..bestla hanim..sure suka sampai lompat2..huhu

Maswani said...

Eya.. dh dpt yg dia nk, ringan mulut la..hehe..

Puteri.. hanim mmg terrer bab bodek papa dia..kuikui2..

Naurah..mmg hanim suka sgt.. x peduli dh benda lain, duk belek lappy tu je..

Uruchimaru @ kf said...

sure ler pasni mesti ci hanim leka cik wanie dgn mende tu silap aribuln nk ajak mam kfc pun buat x heran aje hehehe!

Maswani said...

kf.. tu la, nk tgk gak brp hr dia main lappy tu.. leh lupa jap kfc kot..hehe..

As said...

amboi sakan la dia daha der new toy... duk senyap ler lepas ni...hhehehe

Maswani said...

As.. just seminggu je dia layan, pastu dh nk mainan bru daa.. huhu..