ad ld

Saturday, January 16, 2010

OUR BREAKFAST

Salam.. Bekfes apa hr ni uols? Masak ke tunjuk kt kedai je? hehe.. Pg ni doter I mitak nk makan roti sosej n fun fries. Seb baik bahan ada stok, klu x terpaksa la pepagi lg papa dia kna gi kedai.. Ditambah aura kerajinan mama still ada tahap pertengahan, bt je lh lgpn menu tu senang je..



Hanim selera sgt makan tu. Terkezut gak bila dia tya,' nape x best mcm slalu mama, xde garam ke? Aduyai..pandai komplen lak budak tecit ni. Mmg I sengaja krgkan garam tu, nk krgkan masin. Bleh lak dia mitak tambah garam...Huhu.. Sambil2 byk songeh tu, licin gak ditelan nya.. Bertuah btul..

Ok lah, that's all for today.. Babai..

--> Lunch ni nk masak apa ekk? Uols masak apa?

5 comments:

Uruchimaru @ kf said...

hahaha..eh garam naek harge ke cik wanie?
ape2pun hepi nice day!

T.u.Y.a said...

salam kak wani..
amboi2 si kecik tu bfast..selera sampai x ingat nak pakai baju ek..

GreenJade said...

hahaha pndainyeee juri awam itu komen2 yek ..lehai hanimmm hahaha

Maswani said...

Kf.. nk bt stok utk musim hujan..hehe.. tq2..

Tuya.. salam.. hehe, tgk badan la, mmg cmtu, senang proses sejukkan badan..kuikui2.

Tinie.. pasal komen mmg tiptop la.. berbuih mulut la klu layan si hanim tu..huhu..

**Bila Comel Jadi Comot** said...

jika ingin beli loket pendant quantum fusion excel original market luar RM595,saya jual RM169 sahaja.

layari website rasmi saya
http://comelazhar.blogspot.com klik bisnes SDTKC.