ad ld

Tuesday, February 2, 2010

PANAS CUACA KE APA?

Salam.. Hr ni bru dpt update, 3hari line x clear ntah pasal apa. Asal klik blogger.com je, trus coverage slow. Tp bila on page yg lain ok je, heran btul. Klu line ofis tu lain cerita la kan, tp ni seb baik dh ok..

Lately cuaca di SP sgt panas, rumput2 pn byk dh jd kuning, wahal MPSP duk siram hari2. Byk area kering, berdebu je sgt tdk sesuai especially utk kanak2. Pepun, tabik pada smoker coz still relaks je dgn rutin mereka w/pn dlm keadaan berdebu cmtu. Tentunya mereka bersemangat tggi utk melakukannya..huhu.. Thumb up for them..

Cuaca panas juga bleh mengubah sikap pemandu. X pelik jika tiba2 seminggu dua ni kita kerap dgr bunyi hon yg sgt annoying lbh2 lg di traffic light. (Laki aku pn jd cmtu skang ni..kuikui2)

Kes semlm: Ada mangkuk dri left side suka hati dia je msk lrg kanan masa bru green light. Sikit je lg en.ery nk terlanggar blkg iswara tu. Seb baik hanim x jatuh coz emergency brek. So apa lagi, hon la jgn x hon..huhu..pommmmmmmm. Amik kau. Si iswara spontan membalas dgn jari hantu tunjuk ke langit.. malu kena hon beb..wahh, makin panas ni. En.ery memintasnya smbil melemparkan senyum sinis ala2 pondan, tabik beserta flying kiss. Satu bentuk perang psikologi agaknya. Mmg unexpected btul dia nk bt cmtu.. huhu..

--> Agak2 'hangit' x si iswara tu?

8 comments:

mun-e said...

haha. confirm hangit punya!! =D

T.u.Y.a said...

hahahaahha..
best2 kak!!!
dia ingat bile dia tunjuk sign mcm tu dia terror kot..
kan dapat flying kiss free..

Maswani said...

Mun-e.. seb baik cmtu je kan, klu x kot2 ada yg jd road bully lak.. hehe..

Tuya.. huhu.. takut gak mula2 tu, tp lega lps tgk aksi 'mesra' dorg tu..kuikui2..
mesti angau la dpt kiss cmtu..

GreenJade said...

baekkkk punye sovenir fm incek Ery hahaha!! bravo bro i loikeee hahaha!! sure drebar iswara tdo sengih smpai pagi =))

Maswani said...

Tinie.. tu la, bkn main mesra lg kan.. seb baik sama lelaki, klu x igt nk ngorat apa..kihkih2..

Uruchimaru @ kf said...

yg drive iswara tu laki2 ke pompuan?

puterikurekure said...

hahahahaha!
awat la teruk sangat driver iswara tu ek.
huhu~

Maswani said...

Kf.. driver tu lelaki..

Puteri.. kira ok la tu, pemandu berhemah cmtu lah..hehe..