ad ld

Monday, November 9, 2009

PENAT KE KERJA?

Salam.. Skang ni I masih dlm mood recovery slps menyiapkan 1 documentation yg amat memenatkan dan mencabar jiwa raga. Ni juga salah 1 sebab kena fikir byk kali bila dpt offer naik pangkat...

Naik pangkat = Beban keje naik, komitmen naik, masa singkat, tp GAJI pn naik..BERBALOI?
Bestkan kalo pangkat naik, gaji naik tp keje sama je.. Ada x gitu? hehe.. Donia2..

10 comments:

T.u.Y.a said...

salam kak wani,memang best kalau leh naik pangkat..naik gaji..naik elaun..naik la segala2nye..tapi betul la akk cakap tu,bebanan kerja mesti naik mencanak2 luar biasa..heheheh

selamat bekerja..

Maswani said...

Tuya..btul tu..kalo la wujud skim cmtu kan best..hehe..

Tp cikgu mcm Tuya gak yg best, cuti skolah dh dkt tu, dpt gaji freee la..
huhu..jeles2..

kenwooi said...

all the best =)

kenwooi.com

Maswani said...

kenwooi..tq2..

atty's said...

itu sudah mesti ..naik pangkat ..keje tambah banyak ..tp gaji naik....kira berbaloi..gudluck..semoga allah permudahkan segalanya ..amin ..

ije said...

cayok2 kak wani. nothing is impossible. haha.

nURmALa mAZLan said...

Gaji naik.. Berbaloi²

Maswani said...

Atty's..btul tu kty..tp kdg2 kena fikir dlu b4 stuju, takut beban overloaded lak..kita gak yg pening nti.
Tq utk doa kty..Insya Allah..Amin..

Ije..tq2..life must go on kan..hehe..

Mala.. stuju sgt..mmg berbaloi2..hehe..

GreenJade said...

kalu ado gitu..ambo le ore pertama yg amik offer gitu hahaha!!!

congrats Wani!

kdg2 kna pejam mate jek accept offer tuh coz kdg2 peluang x sll dtg ye dok? tp..kalu smp dh mmbebankan negare..tu yg buat kite tersentap sket hehehehe

Maswani said...

Tinie..tau xpe..hehe..terpaksa reject itu offer coz mmg bebannya agak berat woo..mybe blum masanya, nti xde masa lak dgn famili..huhu..
Insya Allah ada rezeki lain..
Tq tinie..