ad ld

Monday, November 16, 2009

LOST WORLD OF TAMBUN

Salam.. Kembali berblogging dgn semangat yg baru. Nape ekk? Coz last weekend sgt happening in my life. Amat bahagia bersama famili, lbh2 lg melayan keletah Hanim.

Ekceli, hari ni adalah genap 3tahun usia our lovely doter, Hanim.
Happy birthday sayang! Semoga panjang umur n murah rezeki. Mama n Papa doakan yg terbaik utk Hanim dan menjadi anak yg solehah serta berjaya di dunia dan akhirat jua. Insya Allah.



Sbg hadiah birthday Hanim, bersuka ria di Lost World of Tambun Ipoh mnjdi lokasi. Pd mulanya agk keberatan utk ke sana coz Hanim x brp sihat, ada batuk2 skit n jarak 400km SP-Ipoh-SP juga difikirkan. Pepun, demi something special for Hanim, Papa kta kita bt je coz maybe keseronokan tu akn bt Hanim cepat sihat. Huh, mmg seorg Papa yg positive thinking..Tak gitu?

Bertolak 10.30am, cuaca mendung je. Smp area Kuala Kangsar, hujan lbt giler, serta merta mood agk goyah. Kesiannya Hanim kalo x dpt main nti coz hujan. Alhamdullillah syukur, langit cerah je bla smp Ipoh.



Hanim sgt2 excited. X larat nk kejar dia, laju je. Mmg heaven tgk Hanim seronok sakan main air cmtu.. Xde bunyi lak batuk2, ok je, btul gak kata Papa, semangat rohani mmg bleh membantu.


Kejar doter Abe tu, skit2 dh la jamu mata tgk awek2 seksi kt dpn tu..huhu..

--> To be continued..

9 comments:

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

bestnyer.. mimie org ipoh pun skali sekala balik pun tak penah jejak ke saana lagik... huhuhuh

naurah makwa said...

bestnya..macam tak ramai orang jer kat sana...

syanis said...

happy besday to hanim.... moga jadi anak yang solehah

Maswani said...

Mimie.. biasa la cmtu..kita lbh teruja dgn benda yg jauh dri dpn mata kan..
Kt SP ni pn ada The Carnivall, tp kami x suka sgt gi, dkt sgt dgn umah kot..hehe..
Mimie kna gi, sgt best tau..

Naurah.. mmg best. hri jumaat, x ramai sgt coz bkn hri cuti kt perak kot..

Syanis.. tq2.. Amin.. doa yg terbaik jua utk syanis sekeluarga..

neezareef said...

mmg best g situ...dulu pg time preggy jd x fun x dpt main memacam..mcm nk return lg heheh

btw..happy belated besday hanim...

nURmALa mAZLan said...

Happy birthday to Hanim..
jgn notty² eh

Maswani said...

neezareef..sgt2 best.. tu la, neeza kna gi lg..hehe..

tq 4 d'wish..

Mala..tq2..mmg notty pn..huhu..

Jieha said...

Haha,saya pun penah g tambun masa new year.
Gi ngan kawan2,best sangat!!
Skg bila tengok pic, tringin nak gi Tambun lg...

Maswani said...

Jieha..best sgt kan..kami pn igt nk lg.. jomm ramai2..hehe..

Tq sudi dtg sini..