ad ld

Tuesday, November 17, 2009

L.W.O.TAMBUN PART 2

Lg cer at LWOT.. Smp sana, amik tiket, kna pakai ni tau. Mcm tag pesakit dlm ward je..huhu.. Then, brmula lh pengembaraan dlm park ni, mmg luas giler.

Kalo yg ada niat nk kurangkan lemak tu, leh la jln kaki pusing sluruh park ni, compem peluh smp kaki beb. Tp kami mmg syg lemak2 yg ada, so naik tren je lh. Best pusing2 dgn tren ni. Mak bapak pn leh kagum, apatah lg dgn Hanim..hehe.. Sonok sgt2..



Klo nk tgk tiger feeding, kul 3pm-4pm je. Tp jgn gatal2 tangan nk baling apa2 kt tiger tu, len la klo uols dh puas hidup..hehe.. Petting zoo lak sgt mables. Mcm2 species ada, tp x trmsk makhluk dlm movie Species tu ekk.. Binatang kt area ni kbykan kita bleh pegang, ular sawa albino pn ada. Sori, no picca, geli aku nengoknya.

Bab akuatik pn bleh tahan gak. Terkezut jap bla tetiba kuar keli afrika sbsar peha org dewasa berenang2 dgn ikan2 len. Skali tgk mcm ikan arapaima pn ada..byk bsr woo.



-- Picca 2nd last: Cik Hanim beraksi ala2 puteri duyung cmtu..hehe..

10 comments:

mun-e said...

x pegi kat pulau org hutan tu ke kak? hehe

watie said...

syioknye jalan2 :)

klik nuffnang xpax

atty's said...

mcm besh ar tmpt nie..brp hengget tiket masuk

Maswani said...

mun-e..x sempat lak.. hanim bz main air je..hehe..

Maswani said...

watie.. mmg syiok sgt.. hehe..
tq sudi klik..nti kita vsit..

Maswani said...

atty's.. mmg best kty..bw anak2 mcm fir n kakak tu mesti suka sgt la..

rm30/dewasa..rm24/kanak2..

neezareef said...

haha comey la hanim ala pu3 duyung tu

::alwaniamalini:: said...

wah3..besh nyeee..hanim cute! :)

happy birthday hanim!~

GreenJade said...

hepi belated betday hanim dalink..

bestnye dpt special pezen dr mama & papa yg sporting..rugi auntie x jd kakak hanim hahahaha..tetibe gitu bley mama? hahahaha

Maswani said...

neezareef.. hehe..dia yg nk posing cmtu..mcm dlm cd barbie katanya..

amalini..sgt best di situ..amal kna try tau.

cute ke? hehe.. tq amal..

Tinie.. tq 4 d'wish. kami memahami kebzian auntie tinie itu..hehe..

sori ye, auntie dh melebihi had umur utk jd kakak hanim..tp masih ada ruang utk beri kwn pd hanim..haha..