ad ld

Monday, July 13, 2009

MY COLLEGE'S OPEN DAY

Salam.. Apa cer uols di pg isnin ni? I lak kena msk ofis awal skit hr ni coz kena jd Chief Invigilator.. Students exam.. Mcm2 ragam gak budak2 ni masa exam, tp yg pasti kalau ada yg meniru.. GET OUT!!!!

Anyway, just ignore it.. Ni ada update skit tp ekceli citer dh basi pn coz picca tu ada dlm pendrive Papa yg dibawa skali masa g kursus hr tu.. Bru td ada masa explore, terus la publish.


Hr tu kolej I bt open day. Mcm2 program ada. Jualan gerai, pameran pendidikan, medical check-up, nyanyian, rumah hantu, pertandingan memasak n paling best, pertandingan mewarna. Naper ekk? Sbb Hanim join program tu la..hehe.. Ekceli, peserta xtvt tu dari tadika2 yg berdekatan tp Hanim pn sempat cilok gak w/lpn x cukup umur (syarat 5-7thn). Msk pakai 'wildcard' la, anak lecturer kan..kuikui2..



So, dengan tekun la si Hanim 'mengaler' spongebox tu ditemani 'bibik' a.k.a mokcik dia. 45minit masa diberikan, mcm2 aksi, ada gak parent yg siap tlg bt utk anak2 mereka. Huhh, patutnya disqualified la kan cmtu, tp xpe, x cantik pn..kahkah2.. Tgk tu..betul x I kata? hehe..



Tamat masa, pemenang diumumkan. Hanim relaks je. Tiba2 namanya dipanggil, sengih2 la mek tu. Bukan sebagai pemenang pn, just cenderahati..peserta V.I.P katakan..kuikui2..



Umur pn blum smp 3thn, mana la leh lawan depa2 tu kan.. Anyway, congrat Hanim. Sukanya dia dpt hadiah...



Mama pn dpt bunga gak, ada org bagi..Fofular katakan..hihi2.. Jgn jeles ya Be!!!!

11 comments:

As said...

pandai nyer hanim colouring...dpt hadiah tuh yg best nyer... sonok la open day .. kami ni dah lama x p open day.. huhuhu

Ada Ayrissa said...

bestnya dpt bunga..

mun-e said...

beshnya mengkalerrr.. beshnya jadi budak kecikkk :p

Maswani said...

As.. kebetulan picca spongebox, fevret hanim la.. mmg suka sgt la dia dpt hadiah..
open day..penat gak tp best..hehe..

Maswani said...

Ada Ayrissa.. mmg best dpt bunga..hubby pn jeling semcm je..hehe..

Mun-e.. budak2 mmg teruja bab2 mengaler nih..sonok betul tgk dorg buat..hopefully ada lg next time..hehe..

neezareef said...

wah dpt adiah kaler ya hanim? mama dia dpt bunga? sape la bg tu

Maswani said...

Neezareef.. hanim dpt hadiah kaler,suka le..
bunga tu secret admirer yg bagi kot..kuikui..

GreenJade said...

x hajak pong..kite pong nk join xtvt mengaler tuh...nakk

hehe sakan si kecit comel tuh tunjuk bakat ek :D

Maswani said...

Jade..sori ekk, kanak2 dewasa a.k.a lbh umur dilarang masuk..x boleh3..hehe..

skali skala si anak lak yg tunjuk terrer..kans3..

ije said...

merasa gak hanim dapat hadiah.. =D

Maswani said...

Ije.. dpt hadiah la part yg paling best..hehe..